Facebook'a giremiyorum ilginç bir sorun var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Facebook'a giremiyorum ilginç bir sorun var
Benim bilgisayar her siteye girebilmesine rağmen Facebook'a giremiyor ve chrome şöyle bir yanıt veriyor
Bu web sayfası kullanılamıyor

Google Chrome uygulamasının ana makinesine bağlanma denemesi reddedildi. Web sitesi kapalı olabilir veya ağınız doğru bir şekilde yapılandırılmamış olabilir.
Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:

• Bu web sayfasını daha sonra .
  • İnternet bağlantınızı kontrol edin. Kullanıyor olabileceğiniz tüm yönlendirici, modem veya diğer ağ cihazlarını yeniden başlatın.
  • Google Chrome uygulamasını güvenlik duvarınızda veya virüsten koruma yazılımınızın ayarlarında izin verilen programlara ekleyin. Uygulama zaten izin verilen programlar arasındaysa izin verilen programlar listesinden silip tekrar eklemeyi deneyin.
  • Proxy sunucu kullanırsanız, proxy sunucunun çalışıyor olduğundan emin olmak için proxy ayarlarınızı kontrol edin veya ağ yöneticinizle bağlantı kurun. Proxy sunucu kullanmıyor olmanız gerektiğine inanıyorsanız, proxy ayarlarınızı düzenleyin:ingiliz anahtarı menüsü > Seçenekler > Gelişmiş Seçenekler > Proxy ayarlarını değiştir... > LAN Ayarlarıseçeneğine gidin ve "Yerel ağınız için proxy sunucu kullan" onay kutusunu seçin.
  • ​Neden olabilir acaba tekrar söylüyorum internet bağlaı ve her siteye giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt