Facebook'a dava açtılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Facebook'a dava açtılar

5 Facebook kullanıcısı, "fazla sosyal" diyerek siteyi dava etti.
ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Facebook aleyhinde dava açan şikayet sahipleri, siteyi, "üyelere özel hayatlarını internette başkalarıyla paylaşma imkanı vermekle" suçladı.
Davacılar, Facebook'u kullanıcılara internete koyulan bilgileri sıkı sıkıya kontrol etme sözünü yerine getirmeden şahsi bilgileri toplamakla itham etti.
Facebook yetkilileri ise, davanın saçma olduğunu öne sürerek hukuk mücadelesinden kaçmayacaklarını bildirdi.
Şikayet sahiplerinin, tazminat talep ettiği öğrenildi, ancak tazminat miktarı belirtilmedi.
Facebook, üniversite arkadaşlarına ömür boyu haberleşebilme imkanı sunmak amacıyla 2004 yılında kurulmuştu.
AA

• Beğen
Tepkiler: TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
o kadar kişi işini kaybederse dava da açılır... o tip sitelerde hiç vakit kaybetmeye değmez ... gir maxicep e ooo mis gibi :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Katılıyorum Bizim milletin eline geçtimi zaten kaçarı yok suyu çıkıyor arkadaş.Önceden ingilizceydi ne güzel.Neden ne güzel dediğime gelince kullanabilmek için en azından ilk okul ingilizcesine ihtiyaç vardı vede o ingilizceyi ezberlemeye e haliyle buda biraz bilgi demek.Bilgi aynı zamanda kültürüde getirir.İlk zamanlar facebook yeni çıktığında ülkemizde daha yeni yeni keşfedilmeye başlandıgında Oldukça seviyeliydi diyebilirim.Şimdi ise her önüne gelen çubbadan dalmış artık facebook tan ireniyorum

gσѕѕιρ gιяℓ

gσѕѕιρ gιяℓ

Üye
Facebook'ta diğer siteler gibi amacından sapıyo malesef.Dualarım Facedeki gereksiz kişilerin maxicep'e üye olmamasından :)

oguziverson

oguziverson

Üye
Katılıyorum Bizim milletin eline geçtimi zaten kaçarı yok suyu çıkıyor arkadaş.Önceden ingilizceydi ne güzel.Neden ne güzel dediğime gelince kullanabilmek için en azından ilk okul ingilizcesine ihtiyaç vardı vede o ingilizceyi ezberlemeye e haliyle buda biraz bilgi demek.Bilgi aynı zamanda kültürüde getirir.İlk zamanlar facebook yeni çıktığında ülkemizde daha yeni yeni keşfedilmeye başlandıgında Oldukça seviyeliydi diyebilirim.Şimdi ise her önüne gelen çubbadan dalmış artık facebook tan ireniyorum
"facebook türkçe olmasın burayada ameleler dolmasın" diye bi grup var ilk üye olduğum zmn ilk defa bu gruba katılmıştım şimdi halini görüoruz face in...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
facedeki gereksiz kişi dedikleriniz sizin arkadaş grubunuz. benim facemde 30 kişi var ailem ve arkadaşlarım. beni tanımadıgım biri eklemiş geçen belki tanışiyoruzdur dedim kabul ettim bi baktım 1000 küsürlü arkadaş listesi var. hemen onu cıkardım arkadaşlarımdan. yani sizin facede gördügünüz tüm olaylar sızın arkadaşlarınız tarafından paylaşılıyor. face benim için arkadaşlarımla aramda bir bağ oluşturuyor. face amacına göre kullanılmalı

SucX

SucX

Üye
Güzel ülkemizde hangi site rağbet görülse amacından türlü türlü yerlere sapıyor
Dava açan kişinin savunmasıda gayet haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...