Facebook ZERO widget beta 1.0

Εthnic

Üye
Facebook ZERO widget beta 1.0

Arkadaslar bildiginiz gibi butun cep telefonu operatorlerinde ucretsiz olan facebook zero nun menuye ve ev ekranina ekleyebileceginiz kisayol widgeti..

Ekli dosyalar

Tepkiler: mrbozkaya, hotbord_34, hustek ve 10 diğerleri

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Arkadaşım ayıptır yaw widgeti ben hazırladım bari alıntıdır falan yazsaydın...

Εthnic

Üye
Arkadaşım ayıptır yaw widgeti ben hazırladım bari alıntıdır falan yazsaydın...

arkadasim widgeti ben yaptim diye mi yazdim sanki.. yabanci siteden alip burda paylastim.. keske sen elin forumunda paylasacagina gelip burda paylassaydin..

Krekli yazılım kullanırken iyi de kendi yaptığımız yazılım bir yerde yayınlanırken adımızın yazmaması mı kötü? Yapmayın Allahaşkına. İnternete bir şey veriyorsan, onun peşini kovalamayı bırakacaksın. Bu iki kere iki dört gibidir.

Terzi38

Üye
Bunu nasıl ekrana kısa yol olarak koyuyoruz

programı koyuyorsunuzda ekrana nasıl konulacağını neden yazmıyorsununz arkadaşlar

asdfgh19

Üye

arkadaş bişey yapıyosunuz tam yapınya bu site varya komple yalanlarla dolu.bimilyon şey yazıyo %10 ya gerçek ya şüpheli bütün konular böyle nası bi admin vs var anlamadm

Εthnic

Üye
Bunu nasıl ekrana kısa yol olarak koyuyoruz

evet nasıl olacak bu iş

programı koyuyorsunuzda ekrana nasıl konulacağını neden yazmıyorsununz arkadaşlar
Arkadaslar baslikta bunun zaten bir widget oldugu yaziyor.. ucunuzde 5800 kullaniyorsunuz.. 5800 da widget destegi mi varki ev ekranina eklensin. unutmayinki bu bolum sadece 5800 kullanicilari icin degil n97 kullanicilarida var.. yada telefonunuza cfw yukleyin oyle kullanin..
arkadaş bişey yapıyosunuz tam yapınya bu site varya komple yalanlarla dolu.bimilyon şey yazıyo %10 ya gerçek ya şüpheli bütün konular böyle nası bi admin vs var anlamadm

2008 de kayit oldugun bu forumda simdiye kadar okadar sömurdun, indirdigin onca oyun program icin bir tesekkur bile etmedin ama bir programda sorun yasayinca hemen yaygarayi kopardin.... 2008 de uye olupta tek mesaji olan kisiye ben hesap vermem...

Tepkiler: İz[Mir]Kan
cfw kullan muthis isdedigini yuklersin

Εthnic

Üye
İz[Mir]Kan;3354039' Alıntı:
Oo iyi demişin.Ev ekranına kısayol olarak ev ekranı kısayollarından eklenmez mi ki?

ne yazikki 5800 da kullanmanin tek yolu cfw...

----------Eklendi @ 18:35:33 ---------- Yazıldı @ 18:34:42 ----------

cfw kullan muthis isdedigini yuklersin

aynen...

Salovulun

----------Eklendi @ 21:19:13 ---------- Yazıldı @ 21:18:23 ----------

tesekur

Εthnic;3144624' Alıntı:
arkadasim widgeti ben yaptim diye mi yazdim sanki.. yabanci siteden alip burda paylastim.. keske sen elin forumunda paylasacagina gelip burda paylassaydin..

=)))

----------Eklendi @ 00:07:17 ---------- Yazıldı @ 00:06:46 ----------

elinize sağlık arkadaşlar =))