facebook yer bildirimi

Sponsorlu Bağlantılar

kamercem

Üye
    Konu Sahibi
facebook yer bildirimi
beyler s8500 den facebookta yer bildirimi yapmak istiyorum konumlarda hepsini işaretledim ama ygirince yükleniyor yazısı gözüküyo sadece ve açmıyo nasıl yapabilirim bi fikri olan varmı

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
ana sayfada fotoğrafın yanında yerimi bildir yazıyor ordan yapılıyor

kamercem

Üye
    Konu Sahibi
nerden yapıldığını bildiğimi arz ettim zaten

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
tekrar dene sadece ordan yapılıyor

kamercem

Üye
    Konu Sahibi
gps le alakası varmı

mstfcmrk

mstfcmrk

Üye
ben önce konum bulduruyorum telefona sonradan m.facebook dayken yerimi bildir diyip yayınla diyorum ancak karışık. diğer telefonlar daha basit bildirebiliyorken karman çorman şeyler yapmak sıkıyor insanı.

kamercem

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim anlatma şansın varmı acaba ?

mustafa1800

Üye
evet şunu anlatsanız ne güzel olur :(

baby_face_

baby_face_

Üye
beyler s8500 den facebookta yer bildirimi yapmak istiyorum konumlarda hepsini işaretledim ama ygirince yükleniyor yazısı gözüküyo sadece ve açmıyo nasıl yapabilirim bi fikri olan varmı
<br />
<br />
yükleniyor yazmasının sebebi gpsnin yerini bulmaya çalışıyor olması. önce navigasyonu aç yerini bulsun sonra navigasyonu arka plana at tamamen kapatma, sonra faceden yer bildirimine gir anında buluyor. mevcut konumunuz kullanılsınmı diyor evet de okadar.

mstfcmrk

mstfcmrk

Üye
navigasyonu açmanıza gerek yok. ayarlardan > bağlantılar > konum > konumum giriyorsun. konum bulunduktan sonra kapatmadan orta tuşla çıkıp facebookta yerimi bildir e tıklıyorsun. şuan ki yer kullanılsn mı diyor evet diyorsun tmm oluyor. ama çok karışık gibi geldi bana. iphone de daha basit bu işler.

ercizm

Üye
gps rahatbağlanacak şekilde açık alandaysan konuma falan girmene gerek yok
kapalı alanlarda gps bağlantısı yapamadığından yükleniyor da kalır

mstfcmrk

mstfcmrk

Üye
bugün iyice kurcaladım. konum buldurunca pek rahat olmuyor. ndrive yada sygic varsa bağlandıktan sonra orta tuşla çıkıp. m.facebookta yerimi bildir diyorsun orda cıkan listede varsa bulundugun yer tıklayıp yerimi bildir diyorsun. yoksa arama ekranında yazıyorsun nerdeysen çıkarsa ne ala çıkmazsa ekle diye bulundugun yeri kaydediyorsun. işlem tmmdır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt