facebook widget hata veriyor yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kozorman

Üye
    Konu Sahibi
facebook widget hata veriyor yardım
c6-00 kullanıcısıyım güncelleme yaptıktan sonra bu hatayla karsılaştım oyunlarıda açmıyodu ama runjavayı yükledikten sonra açıldı şimdi bu sorunla karşı karşıyayım facebook widget An unrecoverable error occurred. It might help to reboot your device diye hata veriyor yardımcı olurmusunuz

Tepkiler: maxIm4

kozorman

Üye
    Konu Sahibi
c6-00 kullanıcısıyım güncelleme yaptıktan sonra bu hatayla karsılaştım oyunlarıda açmıyodu ama runjavayı yükledikten sonra açıldı şimdi bu sorunla karşı karşıyayım facebook widget An unrecoverable error occurred. It might help to reboot your device diye hata veriyor yardımcı olurmusunuz.

gguntav2

Üye
aynı hata bende de var lütfen yardım....

Servıse werdm. Yenıdn face yuklemsler clısıyodu. Ama telde kullandgm msn dosya ynetıcı uygulamalarını flan yukleynce yne hata werdı. Çözum= servıse wer . Tel gelnce uygulama yukleme öyle calışıyor

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap

ARKADAŞIM TELEFONUN DİLİNİ İNGİLİZCE YAP ZATEN TELEFON KENDİNİ YENİDEN BAŞLATACAK ONDAN SONRA FACEBOOK A WİDGET TEN GİRİŞ YAP. FACEBOOK A GİRDİKTEN SONRA TELEFONUN DİLİNİ TEKRAR TÜRKÇEYE ÇEVİR. TELEFON KENDİNİ YENİDEN BAŞLATACAK GENE TELEFON AÇILDIĞINDA İSE FACEBOOK A GİRİŞ YAPMIŞ OLACAKSIN HEMDE TELEFONUN DİLİ TÜRKÇE OLARAK.

c5-03 de "an unrecoverable error occurred. it might help to reboot your device" hatası almaya başladım. formatlada aynı sorun devaöm ediyor. yardımcı olabilecek varmı?

Wındowslive messenger 1.7 yde aynı yöntemle calstırabilirsnz

nigaa

Üye
cok tşk ederım)

yukarıda yazan dil değişytirm olayını yapıyorum ancak telefon yeniden açıldığında ingilizce olarak bile girmiyor face ye.
ne yapmam lazım? c5-03

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...