esir_exe
Üye
N8 Öldü flash da hata veriyor
merhaba arkadaşlar uzun süredir bu forumu takip edıyorum ve her zaman sorunlarıma isteklerıme sizin sayenızde çözum buluyorum desteklerınız için çok çok teşekkurler. şimdi sorunuma gelmek istiyorum. telefonum yurt dışından geldı 1 yılı geckın bı suredır kullanıyorum bır defasında dıl yuklerken hata aldım acılmadı maxicep sayesınde çözum bulmustum. Dili ingilizce olarak kalmıstı. gecenlerde kurcalarken ayarlarını falan denıyordum ne işe yarar dıe tel hafızasında bazı gereksız dosyalar falan vardı onları falan sıldım sanırım gereksızz degıllermıs
ve telefonum 1 kaç aç kapa yaptıktan sonra açılmadı nokia yazısında kaldı. ugrastım bıraz phoenixle 059D576 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 DARK GREY productu yuklemeye calıstım seçtıkten sonra hata verdi. ingiltereden aldıgım için 059C5Q8 RM-596 Country Variant United Kingdom GB V1 Dark Grey productu indirip denedım ondada yarıda hata veriyor
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.
bundan önce telefoncuya goturdum yapamadı baskasına göturmeden once sızlerın destegıyle denemek ıstedım yardımlarınız için sımdıden cok tesekkurler...
ve telefonum 1 kaç aç kapa yaptıktan sonra açılmadı nokia yazısında kaldı. ugrastım bıraz phoenixle 059D576 RM-596 Country Variant Turkey TR V1 DARK GREY productu yuklemeye calıstım seçtıkten sonra hata verdi. ingiltereden aldıgım için 059C5Q8 RM-596 Country Variant United Kingdom GB V1 Dark Grey productu indirip denedım ondada yarıda hata veriyor The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.
bundan önce telefoncuya goturdum yapamadı baskasına göturmeden once sızlerın destegıyle denemek ıstedım yardımlarınız için sımdıden cok tesekkurler...

90 lıra bayıldım fakat değdiğini düşünüyorum umudu kesmıstım artık