Facebook TC olayı

Sponsorlu Bağlantılar

ümran

Üye
sazan avi ne ya ?

cent164

Üye
daha sazan aviyi bilmeyen var yardimci olun su ilkokulluya

ozakin70

ozakin70

Üye
İŞTE BELGESİ

Burdan SEVGİLİ BORDO KLAVYELİLER e sesleniyorum
Umumi tuvaletler kalkiyormuş isminin başina TC yazanlar Şimdi WC yazsin protesto ediyoruz ;):turkiye:
Şimdi isim değiştirme hakkı dolanlar devlet dairesi gibi gezecek facede:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

phasan

phasan

Üye
arkadaslar sazan avı degıl gercek bu arastırın bakın

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı cikartamamış o hesap buda

kajmeralist_28

Üye
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye’deki sağlık kurumlarına bir yazı göndererek tabelalarındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “T.C.” ibaresinin kaldırılmasını istemişti.

Bu olayın üzerine CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na soru önergesi yöneltmişti fakat bu önerge cevapsız kaldı.

Türkiye’de bazı sağlık kurumlarında bu ibarenin kaldırılmaya başlandığı görüldü.

Sosyal Medyada Tepki

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Türkiye’deki sağlık kurumlarına bir yazı göndererek tabelalarındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan “T.C.” ibaresinin kaldırılmasını istemesinin ardından sosyal medyada da tepkiler gecikmedi.

Sosyal medyadaki kullanıcılar profillerine ve tweetlerine “TC” yazarak bu olaya tepki göstermeye başladı.

- - - Eklendi - - -

sadece sizleri bilgilendirmek için paylaşıyorum siyasi yorumlar hemen silinecektir

o tabela resimlerine bi bakın biri 5 no lu sağlık ocağı diyo biri 1 no lu ayrıca nerede olduğu bile belirsiz .
ve şunu eklemek istiyorum böyle bişeye atlamadan önce araştırmak lazım kulaktan dolma şeylere tepki göstermeyin milletin istediği zaten o.. böyle bişey olsa haberler 24 saat bunu yayınlar ve gazeteler tepkisini manşete taşırlar..

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
o tabela resimlerine bi bakın biri 5 no lu sağlık ocağı diyo biri 1 no lu ayrıca nerede olduğu bile belirsiz .
ve şunu eklemek istiyorum böyle bişeye atlamadan önce araştırmak lazım kulaktan dolma şeylere tepki göstermeyin milletin istediği zaten o.. böyle bişey olsa haberler 24 saat bunu yayınlar ve gazeteler tepkisini manşete taşırlar..

güzel kardeşim ben sadece gazete sitesinde çıkan haberi burdaki insanları bilgilendirmek için yayınladım. beni bulaştırma

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
O incici bide video cekmis

Üst Alt