Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook Sayfanda Gizli Adminlik
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AbdulkadirAvan
Üye
Konu Sahibi
Facebook Sayfanda Gizli Adminlik
Facebook'taki Sayfama
Admin Arkadas Alacam Ama Sayfaya Onu Yönetici Yapinca Beni Sayfanin Adminliginden Çıkartabilir
Bundan Korunmak İçin Gizli Adminlik Varmiş Bilen Varmi ??
OğuzcanAbi
Üye
Kurucuyu çıkaramıo heralde
Tuba.Erva
Üye
ama sayfanı calabılıyo
OğuzcanAbi
Üye
tanıdık al çıkarırsa kavga edin
Tuba.Erva
Üye
bosver kardes ugrasma okadar face dye bsey kalmycak artık google yenı tasarım cıkarıyo ona geccem ben ztn vıdeo yuklememı de yasakladı google cok yıldız tılbe vıdeosu yukledm dye bozdu kafamı dgerıne geccem
AbdulkadirAvan
Üye
Konu Sahibi
tanıdıkların hiç biri cep telefonundan anlamıyor ki anlasalar alacam kurucuyu önceden çıkartamıyorlardı şimdi çıkartabiliyor bu google işini sevdim büyük ihtimal bende geçerim googla
Tuba.Erva
Üye
herkes geccek ya süper bsey olmus face dye bsey kalmycak
bir profil aç o profili de sayfaya yönetici yap.açtığın profilide dondur al sana gizli admin bi tane daha var.o da yeni bir profil açıyosun onuda sayfaya admin yapıyosun,sayfana alacağın kişiyi yeni açtığın profille engelle işte bu kadar.
bir profil aç o profili de sayfaya yönetici yap.açtığın profilide dondur al sana gizli admin bi tane daha var.o da yeni bir profil açıyosun onuda sayfaya admin yapıyosun,sayfana alacağın kişiyi yeni açtığın profille engelle işte bu kadar.