facebook resim yuklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
facebook resim yuklemek
Evt arkadaslar sarj sorununu bi nebze de olsa hallettik idare ediyoruz bir sekilde simdi ki sorunum ise resim yuklemek tam olarak soyle anlatayim cektigim resimler facede a grubu adinda ki face grubuna yuklemek istiyorum ama resim yuklendikden sonra mobile update adindaki resim albumune yukleniyor bunun caresi nedie acaba yardimci olursaniz cok sevinirim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende ayni seyleri yasadim arkadasim face uygulamasi indirdim oradan yukluyorum foto lari

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
hangi uygulama bende de var uygulama ama gene aynisi oluyor ayni yere atiyor hangisini kullaniyorsun adinida yazarsan sevinirim yardimin icinde tsk ederim

eRdaL.

eRdaL.

Üye
hangi uygulama bende de var uygulama ama gene aynisi oluyor ayni yere atiyor hangisini kullaniyorsun adinida yazarsan sevinirim yardimin icinde tsk ederim

markette bulunan face uygulamasini kullaniyorum

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ya ben tam olarak anlamadim ben bir kac kere denemek icin resim paylastim direk duvarimda cikiyor resimler sizde ayri bir klasorde mi gozukuyor.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
evet ayni seyden bahsediyoruz resimler duvarda cikiyor gruba yuklenmiyor

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ben cok iyi kullanmiyorum grup derken albumlerden mi bahsediyorsun.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
Facebookda gruplar oluyor mesela maxsicep WP grubu diye bir grup var diyelim ben o gruba kendi cektigim resmi yuklemek istiyorum ama resim yuklendikden sonra Benin duvarimda cikiyor sayfanin duvarinda degil

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Anladim pek kullanmadigim icin faceyi cok iyi anlamiyorum. Belki de face de ayarlari falan vardir.

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
Cozumu bulursam insallah paylasirim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Skydrive'dan uygulamayi kullanarak denedinmi

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
evet denedim

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
evt sonunda bir cozum buldum ama yeni guncelleme geliyormus onun icin yeni baslik altinda nasil resim yuklenecegini anlatmak istemiyorum guncellemeden sonrada ayni skinti yasanirsa ondan sonra tekrar burda kafa agritmaya devam ederiz Insallah

sataer

Üye
kardeşim sorun uygulamadaymış bugün güncellenecekmiş

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
insallah :)

zorbaa

Üye
    Konu Sahibi
bugun itibariyle yayinlanan Facebook guncellemesi sonucu istenilen gruba foto yuklenmeme sorunu kalkmistir ilgilenen arkadaslara tsk ederim admin isterse konuyu silebilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...