Öneri Facebook Paylaşım Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Paylaşım Sorunu
Arkadaşlar twitter ve foursquare hesaplarım facebook hesabımda tanımlı. son 1-2 haftaya kadar twitter paylaşımlarım ve check-in lerim direkt facebook hesabımda paylaşılıyordu otomatikman. şu anda ayarlarda her şeyin normal olmasına karşın duvarımda gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Şayet yoksa bi fikriniz var mı? Şimdiden teşekkür eder, İyi forumlar dilerim.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Facebooktaki uygulama listene bir göz at. Orada Foursquare ve twitter uygulamaları olacak. onların ayarlarında problem olabilir

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Facebooktaki uygulama listene bir göz at. Orada Foursquare ve twitter uygulamaları olacak. onların ayarlarında problem olabilir
İşin garipliği de orada zaten uygulamalar görünüyor, gizlilikleri uygun olması gerektiği gibi. Ama sonuç. elde var sıfır

ZzZz11

ZzZz11

Üye
foursquare de aynı sorun bende de var her şey normal görünürken ki daha önce de normal çalışıyordu, artık oradaki hareketler facebook'ta yer almaz oldu.

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
foursquare de aynı sorun bende de var her şey normal görünürken ki daha önce de normal çalışıyordu, artık oradaki hareketler facebook'ta yer almaz oldu.
twitter normal mi acaba( kullanıyorsanız şayet ) yok işin en ilginç yanı arkadaşlar check-inlerimi beğeniyor diye bildirim geliyor. ama ortada olan paylaşımı ben göremiyorum.:bangin::ah

ZzZz11

ZzZz11

Üye
twitter normal mi acaba( kullanıyorsanız şayet ) yok işin en ilginç yanı arkadaşlar check-inlerimi beğeniyor diye bildirim geliyor. ama ortada olan paylaşımı ben göremiyorum.:bangin::ah
twitter normal bende sadece foursquare de sorun var.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Dun gelen maili aynen veriyorum.
Twitter'a yeniden bağlan
Twitter'ı Microsoft hesabınıza bağladınız, böylelikle kişilerinizle bağlantıyı daha iyi sürdürebilirsiniz. Ne yazık ki, son günlerde Twitter hesabınıza bağlanamıyordu.
Yeniden bağlanmak kolay bir işlemdir
Neyse ki, yalnızca Twitter bağlantı ayarlarınızı gözden geçirerek ve Twitter'a Bağlan öğesini tıklatarak işleri yeniden yoluna koyabilirsiniz. Oradan Twitter'da oturum açın ve işte oldu!
Şimdi yeniden bağlan
Yeniden bağlandığınızda, takip ettiğiniz kişilerin Tweet'lerini görebilirsiniz ve Tweet atabilirsiniz. (Ne kadar çok veya ne kadar az şey paylaşacağınızı elbette siz belirlersiniz.) Twitter bağlantınız Windows 8, Windows Phone, Outlook.com ve SkyDrive dahil olmak üzere Microsoft hesabınızla oturum açtığınız yerlerde kullanılabilir.
Ne oldu?
Twitter'da parolanızı değiştirmiş veya Twitter gizlilik ayarlarınızda bağlantıyı kesecek değişiklikler yapmış olabilirsiniz. Twitter'a yeniden bağlandığınızda bağlantı ayarlarınız geri yüklenecek.
En çok önem verdiğiniz kişileri aynı yerde bir araya getirmek için Microsoft hesabınızı kullandığınız için teşekkür ederiz. adresini ziyaret ederek bağlantı ayarlarınızı istediğiniz zaman değiştirebilir ve bağlantı kurmanın diğer yollarını bulabilirsiniz.
Çevrimiçi ortamda görüşürüz,
Microsoft ekibi

pissed26

pissed26

Üye
bendede aynı sorun var twitter da 4sq bildirim yaparken facebook ta hiçbir hareketlenme olmuyor anlamış değilim açıkcası zaten bu kadar yasal ve dandik bi uygulama yok bu markette tam bi rezillik 4sq

• Beğen
Tepkiler: ON9
Takipçi Satın Al

Üst Alt