Facebook Paketim olmasına ragmen hergün 50 krş kesiliyo yardım(Turkcell)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustyaysunm

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Paketim olmasına ragmen hergün 50 krş kesiliyo yardım(Turkcell)
Arkadaşlar facebook paketim olmasın ragmen hergün girdiğimde 50krş internet kullanmı diye para kesiliyo.ne yapmam lazım acil yardım sürekli param gidiyo :S tlfn modelim nokia e63

Symbianize

Symbianize

Üye
Orjinal tarayıcıdan mı giriyosun öyleyse turkcell wap ile baglaan

mustyaysunm

Üye
    Konu Sahibi
evet wap kullanıyorum zaten.ama yinede gidiyo hergün 1 kere

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Müşteri hizmetlerini ara bakalim

mustyaysunm

Üye
    Konu Sahibi
onuda aradım 2 kere.çözüm bulamadılar ama sürekli gitmeye devam ediyo..ilk girdiğimde 50 kuruş kesiliyo sonrasında internet kullanım:7.73kb.facebook paketi hız kısıtına kalam :234 mb kalan bakiyeniz :3.20 yazıyo ilk girdiğimde bunlar yazmıyo ve 50 krş kesiliyo yazısı geliyo

Symbianize

Symbianize

Üye
Bole bişey nasıl olur simdi telefonu actın direk ne yapıyosun öyle bi anlat

mustyaysunm

Üye
    Konu Sahibi
sabah uyanınca telefondan yer imlerine girip faceye giriyorum.bağlantı trünü soruyor türkcell wap seçiyorum ve giriyorum bişey yapmadan çıkıyorum deneme amaçlı.çıkınca msj geliyo 50krş kesildi diye..gece 12 den sonra diğer gün olduğu için her gün sabah deniyorum

Symbianize

Symbianize

Üye
yer iminden girme manuel adres yazıp girmeyi dene

mustyaysunm

Üye
    Konu Sahibi
farkeden bişey olacağını sanmıyorum ama deneyelim yinede..fakat bu sorun neden kaynaklanıyor onun çözümü nedir

Symbianize

Symbianize

Üye
telefona hard format atmayı denrfinmi bi uygulamadan kaynaklanıyo olabilir

mustyaysunm

Üye
    Konu Sahibi
denemedim.nasıl atılacağını bilmiyorum ve attıktan sonra tekrar bişeyler yüklemem gerekiyo mu Model e63

Symbianize

Symbianize

Üye
ne gibi mesela hard formatta hafıza kartına bisey olmaz telefon hafizan uygulamaların mesajların ayarların falan silinir rehberde silinir ama sime kopyalarsan sorun olmaz

mustyaysunm

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartı ve simden yana bi sıkıntım yok .uygulamalarım silinir diyosun ya.mesela ben hiç uygulama yüklemedim.kendinde olan uygulamalar silinir mi ? silinirse hard formattan sonra yüklememe gerekirmi.telefonun şuanki işlevlerini yapıyor durumda olurmu hard formattan sonra ve nasıl atılıyor?

Symbianize

Symbianize

Üye
e63 icin bilmiyorum ama 5800 ımda orj program silnmedi hiç

mustyaysunm

Üye
    Konu Sahibi
peki format nasl atılıyo

Symbianize

Symbianize

Üye
bilmiyyorum internette falan yzar heralde

marist

marist

Üye
Müşteri HizmetLerinin Çözmesi Lazım. NasıL ÇözemediLer ki. :hmmm

rapidline

Üye
adresi doğru mu m.facebook.com mu

mustyaysunm

Üye
    Konu Sahibi
evet adres doğru hatta 2 kere kendileri gönderdi..yine denemek için sırf 12yi geçmesini bekledim ve girdim.50 krş kesildi ve sonrasındaki girişlerimde face paketimden kesildi ve arada yine normal internete giriyomuşum gibi gösterip kullanım tutarı 0 tl diyo yani face paketinden değil günde 50 krş a 50 mb olan internetten kesiliyo bi öyle giriyo bi böyle.yani 1.de kesilmese 2. yada 3. de kesin kesiliyo.bu dengesizlik nedir ya neden kaynaklanıyo yaptığım işlem aynı.faceyi açıyorum geri kapatıyorum bi resim yada video da açmıyorum sadece deneme amaçlı girip çıkıyorum

spy ghost

spy ghost

Üye
Turkcell müşteri hizmetleri çözmesi gerekirdi ya internet sitesine gir kullanım geçmişi ne olarak ibare ediyor bak ama @Turkcell kendin bilirsin hat taşımak ücretsiz kendine düşman toplamaya devam et her zamanki gibi keser döner sap döner gün gelir hesap döner anlatabildim inşallah :oke:[h=3][/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt