Facebook Oyun Davetlerinden Sıkıldınız mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Oyun Davetlerinden Sıkıldınız mı?
Oyun ve Uygulamaları engellemek çok basit. Engellemek istediğiniz uygulamayı engellemek için uygulama veya oyuna girip sol kısımda bulunan uygulamayı engelle diyerek o uygulamadan gelen istekleri engelleyebilirsiniz.

Kişilerden gelen davetleri engellemek için (Oyun, Uygulama, Etkinlik vs.) sağ üst köşedeki Facebook > Gizlilik Ayarları > Engellenen Kişiler ve Uygulamalar > Uygulama davetlerini engelle kısmına tıklayıp davet gelmesini istediğiniz kişiyi seçiyoruz tamam dediğimizde sadece o kişiden gelen davetleri engelleyebilirsiniz. Bu engelleme kişiyi tamamen engellemek olmuyor sadece davetlerini engellemiş oluyorsunuz. Engellediğiniz arkadaşınızın siz tarafından engellendiğinden haberi olmayacak..

Engellemiş olduğunuz davetleri ve uygulamaları kaldırmak için Facebook > Gizlilik Ayarları > Engellenen Kişiler ve Uygulamalar bölümünden engellemiş olduğunuz herşeyi kaldırabilirsiniz.

194

Üye
sad

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
:tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Legendary.

Legendary.

Üye
Can sıkıcı bi durum :zzz: :tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Can sıkıcı bi durum :zzz: :tşk:

aynen bir gün canım sıkıldı gelen davetlere baktım tek tek oyunları bulup oyunları engelledim kişi engellemeyi bilmiyordum :d: millette benim durumuma düşmesin diye konu açtım :)

Legendary.

Legendary.

Üye

aynen bir gün canım sıkıldı gelen davetlere baktım tek tek oyunları bulup oyunları engelledim kişi engellemeyi bilmiyordum :d: millette benim durumuma düşmesin diye konu açtım :)

Bi ara bana çok gelirdi artık gelmiyor :bud:

marist

marist

Üye
tşkLer , çok iyi oLdu bu .d