• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Facebook: Nasıl Hayran Sayfası Oluşturabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook: Nasıl Hayran Sayfası Oluşturabilirim?
Facebook’un yarım milyonu geçen üye sayısı gün geçmiyor ki genişlemesin ve Facebook’ta yeni hayran sayfaları açılmasın. Hayran sayfası açmak isteyenler için hazırladığımız bu haber ile birlikte sizlere adım adım hayran sayfası açmayı anlatacağız. Eğer sizde Facebook’ta bir hayran topluluğu kurmayı planlıyorsanız, anlatıma haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

İlk olarak bir Facebook hesabınız olması gerekiyor. Bu hesap üzerinden adrese ulaşarak, sağ üst köşede bulunan ‘‘ + Sayfa Oluştur ’’ butonuna tıklıyoruz. Bu butona tıkladığımızda karşımıza Resmi Sayfa ve Topluluk Sayfası olmak üzere iki ayrı seçim olanağı çıkıyor. Eğer bir yerel işletme, marka, ürün, kuruluş, sanatçı, müzik grubu veya tanınmış kişi sayfası oluşturacak isek bunların birini seçmemiz ve alt kategorilerden kuracağımız sayfaya en uygun olanı seçmek bizlere yeterli oluyor.

( Facebook'ta hayran sayfası oluşturma )

Ancak buradaki kategorilere ait bir sayfa kurmayacaksanız veya diğer bir deyim ile resmi bir sayfa kurmayacaksanız Topluluk Sayfası adı altındaki sayfa adı bölümünü doldurarak Topluluk Sayfası Oluştur demenizde yeterli oluyor.

ghost841

ghost841

Üye
PEKİ NASIL KENDİMDEN BAĞIMSIZ GRUP OLUŞTURABİLİRİM GRUP KURDUM AMA NE KOYSAM HEM GRUBA HEM BENİM PROFİLE GELİYO:hmmm

KarizmaTurk

KarizmaTurk

Üye
"Facebook’un yarım milyonu geçen üye sayısı gün geçmiyor ki genişleme" ... milyon değil milyar denecekti sanırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt