Facebook, MSN neden arka planda çalışmıyor?? yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topaloglu321

Üye
    Konu Sahibi
Facebook, MSN neden arka planda çalışmıyor?? yardım..
Arkadaşlar iPhone 3GS JB'li iOS 4.1 kullanıyorum.Telefonumda Facebook ve Windows Live Messenger yüklü. Bu uygulamalarda oturum açıyorum ve sonrasında multitask kısmına geçiyor programlar.Yani hala çalışıyor gözüküyorlar.Ama telefonu kilitleyince siyah ekrandayken Facebook'ta online gözükmüyorum ve MSN de de yazan olursa telefon uyarı vermiyor.

Yani uzun lafın kısası bu programlar neden beni anlık olarak uyarmıyor.Bunu düzeltmenin bir yolu yok mudur?

hakankurban

hakankurban

Üye
telefon kilitliyken wifi kesiliyor kesilmemesi içinde ınsomia ve başka programlar var onları yükleyeceksin

topaloglu321

Üye
    Konu Sahibi
telefon kilitliyken wifi kesiliyor kesilmemesi içinde ınsomia ve başka programlar var onları yükleyeceksin

onları denedim kardeş. olmuyor. konuyu araştırıyorum sürekli. anladığım kadarıyla limera1n la JB yapınca push bildirimleri çalışmıyormuş..gerçekten de öyle..

4.02 veya 4.01 de JB yapsam Push (bildirimler) çalışmaz mı acaba? yapan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen...

hakankurban

hakankurban

Üye
telefonun modeli hangisi

topaloglu321

Üye
    Konu Sahibi
telefonun modeli hangisi

ilk mesajimda yazdim.konuyu dikkatli okumamissin hrlde.

iPhone 3GS 16GB yurtici(Turkcell den aldim) kullaniyorum. iOS 4.1 yuklu ve cihazim limera1n ile jailbreak edilmis durumda.

hakankurban

hakankurban

Üye
telefonunu restore et bende kullanıyorum msn den çıkmayınca bildirimler ğeliyor

--------------- Ekleme ---------------

birde msn nin arka planda çalışanı var forumu araştır iyice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt