facebook kurucusu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi
facebook kurucusu
facebook kurulmadan önce bu MARK ZUCKERBERG 2 sene önce (2004 de kuruldu 2 sene öncesi 2002 ) gelip deseki ( türkiyede türkiye şartlarında 2004 yılında kuruldu ) =

facebook kuracağım şöyle olacak böyle olacak dese ne derdiniz hadi beyler herkesden yorumlar...

Burak

Üye
kurma derdim. Çok gereksiz biseye benzıyor anlattıkların derdım

devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi
bana dese idi diyeceğim = türkiye şartlarında kendine iyi bak dostum diyip onu bidaha görmezdim heralde çünkü ozman bana bu bir çılgınlık gelirdi çünkü milyonlarca kulanıcısı var

adam maxicep e rakip olmaya çalısıyor :) :D :)

----------Eklendi @ 03:17:10 ---------- Yazıldı @ 03:16:38 ----------

kurma derdim. Çok gereksiz biseye benzıyor anlattıkların derdım

benim cevabım = bana dese idi diyeceğim = türkiye şartlarında kendine iyi bak dostum diyip onu bidaha görmezdim heralde çünkü ozman bana bu bir çılgınlık gelirdi çünkü milyonlarca kulanıcısı var

adam maxicep e rakip olmaya çalısıyor :) :D :)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Devran anladık paylaşım yapmaya çalışıyosun ama her konunun bölümü farklı facebookla ilgiliyse facebook bölümüne açıcan konuyu konu dışı bölümü olmayan konular için :oke:

devran_34

devran_34

Üye
    Konu Sahibi
Devran anladık paylaşım yapmaya çalışıyosun ama her konunun bölümü farklı facebookla ilgiliyse facebook bölümüne açıcan konuyu konu dışı bölümü olmayan konular için :oke:

ama bence buda facebook konusu ve de konuları dısında facebook bolumunde ben olsam facebook için yararlı yada guncel seyleri paylasırdım orayı kirletmezdim böyle devamı gelecek BOŞ mesajlarla :)

Astrosman

Astrosman

Üye
2009 yıllı bilim ve teknik dergisi sayı tam olarak aklında değil orda facebook kurucusu ve tarihi anlatılıyordu

ultrayer6

ultrayer6

Üye
msn varken seninki tutmaz derdim (vallaha)

• Beğen
Tepkiler: Burak
viktoreznov

viktoreznov

Üye
kur derdim ne diyim :aman2:

BrainFree

BrainFree

Üye
Ben direk çalardım :D

h716043

h716043

Üye
(6) :@

----------Eklendi @ 00:59:49 ---------- Yazıldı @ 00:59:28 ----------

:(6)

mstf_l

mstf_l

Üye
neyin pesindesin sen otur oturdugun yere derdim

Runner626

Runner626

Üye
Sende kayıt olcan mı derdim, eğer evet deseydi

Boşver bir sürü amele kaynar derdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt