Facebook Kredi Sistemi Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Facebook Kredi Sistemi Nedir?
Dünyanın en çok kullanılan sosyal ağ programı Facebook, yeniliklere devam ediyor ve dur durak bilmiyor. Facebook, bünyesine sürekli olarak yeni birşeyler ekliyor ve üyelerinin gönlünü bir kez daha fethetmeyi başarıyor. Son olarak Facebook kredi sistemi adında bir olay Facebook bünyesine eklendi. Bu sistem ile siz Facebook kullanıcıları, üyeliğinizi en azından dilerseniz bir amaç uğruna devam ettireceksiniz. Nasıl mı? Facebook kredi sistemi ile alacağınız krediler, size ilerleyen zamanlarda yeni Facebook hizmetlerinden kredi puanlarınız ile faydalanmanızı sağlayacak ve bu durum ile Facebook'ta kazanacak, sizler de kazanacaksınız.
Örneğin; ilerleyen zamanlarda Facebook kendi alanı üzerinden ürün satışlarına veya açık arttırmalara başlayacak. Bu açık arttırmalara kazandığınız ve kazanacağınız kredilerle teklif verebilir, ürün satın alabilirsiniz. Aynı diğer satş siteleri gibi bir sistem sizleri bekliyor diyebiliriz.
Böylelikle global dünyanın global sitesi Facebook ile getirilerinizi de arttırabilirsiniz. Facebook kredi kazanma yolları diğer makalemizde verilecektir. Bizi takip etmeye devam ediniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Trackmania, alipolat103 ve T®_C®iMe_C*

amaze1990

Üye
Hocam öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim...Ben facebook da 2 tane hayran sayfası yaptım...İnternetten okuduğuma göre hayran sayfası açarsan ve tutulursa kredi kazanıyomuşssun...hayran sayısı kaç kişi olduğunda kredi weriyorr??

alipolat103

alipolat103

Üye
Eylavallah kardeş sağol bilgilendirdiğin için :tşk:

Trackmania

Trackmania

Üye
Konuya cevaplamak için girdim meger konu saten cevapmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...