• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Facebook İslam dünyasıyla karşı karşıya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook İslam dünyasıyla karşı karşıya
Facebook’ta İslam dünyasını kaybetme korkusu

Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook, 2.5 milyondan fazla kullanıcısını kaybetme riskiyle karşı karşıya.

2.5 milyondan fazla Facebook kullanıcısının kapatılan belli İslami sayfaların yeniden açılmaması halinde üyeliklerini sona erdireceği iddia edildi.

2,5 milyon üyesini kaybedecek
Çok sayıda Facebook sayfasında yayınlanan tehditkar mektupta, kurucu Mark Zuckerberg ve diğer yöneticiler 2.5 milyondan fazla Müslüman'ın hislerini görmezden gelmekle suçlandı.

Bazı Müslüman kullanıcıların, dört popüler İslami sayfanın siteden kaldırılmasından dolayı öfkeli oldukları ve Facebook'un bu duruma bir çözüm bulmaması halinde siteyi terk etmeyi planladıkları belirtiliyor.

Mektupta sadece sayfaların yeniden açılması değil, Facebook'un İslam karşıtı yorumlara izin vermemek üzere yeni kurallar benimsemesi de talep ediliyor.

Mektupta, talepler yerine getirilmezse Müslümanlara yönelik sosyal paylaşım sitesi madina.com'a geçme tehdidi savruluyor.

Mektupta şöyle deniliyor: "Dünyanın en iyi iletişim eğitimlerini almış olmanıza rağmen, en çok dünyanın dört bir yanındaki Müslümanlarla aranıza husumet sokmak konusunda başarılısınız, ama bu kez neredeyse tamir edilemez bir zarara yol açtınız."

Mektupta, Facebook ayrıca kullanıcıları Hazreti Muhammed'in resmini çizmeye teşvik ettiği için büyük tartışma yaratan"Herkes Muhammed'i Çizsin Günü' gibi sayfalara izin vermekle 'sorumsuzca davranış sergilemekle' de suçlandı. Facebook'tan mektupla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

• Beğen
Tepkiler: haltie ve Tuba

haltie

haltie

Üye
Evet adalet sistemi güzel işlemiyor maalesef bu konuda

Tuba

Tuba

Üye
hem islami sayfalar kaldırılsın hemde karşıtı sayfa açılsın...
Evet gerçekten sorumsuzca davranılıyor....:off:

Adilx05

Adilx05

Üye
Gerekirse Bende Bırakırım Helal Olsun Valla...

Fantome 86

Fantome 86

Üye
faceboktan nefret ederim...

Nazy

Nazy

Üye
ne feysbukmuş be kardeşim
din falan herşeyi birbirine karıştırdılar iyice
dini bağlantılar ne olursa olsun kullanılmamalı bence

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
yeu arkadaşlar facebok'un bizlere bir getirisi yok :) insanı afedersiniz gibi bön bön bakmaya zorluyo o meret :) en iyisi türk işi sitelere takılmak :)

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
facebook yoldan çıktı yaa müslüman düşmanı resmen keşke tamamen çökertseler ruslar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hiç girmiyorum artık facebook a arada bi giriyorum 1 2 dakika falan

OnlineCep

OnlineCep

Üye
Ben adamlara hak veriyorum tövbe allah olsun peygamber olsun çok kötü sayfalar acılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt