Instagram’da birisini engelleme ve engelini kaldırma nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Instagram’da birisini engelleme ve engelini kaldırma nasıl yapılır?
Instagram’da birisini nasıl engellerim ve engelini nasıl kaldırırım diye merak ediyorsanız, detayları kolayca bu makalemizden öğrenebilirsiniz.

Instagram, hayatın anlarını yakalayıp paylaşmanın basit bir yoludur. Neler yaptıklarını görmek için arkadaşlarınızı ve akrabalarınızı takip edin ve tüm dünyadan sevdiğiniz şeyleri paylaşan hesaplar keşfedin. 500 milyonu aşkın kişiden oluşan topluluğa katılıp, gününüzün önemli veya önemsiz istediğiniz tüm anlarını paylaşarak kendinizi ifade edin.

•Profilinizde tutmak istediğiniz fotoğrafları ve videoları paylaşabilirsiniz. Bunları filtreler ve yaratıcı araçlarla düzenleyebilir ve birden fazla klibi tek bir videoda birleştirebilirsiniz.
•Hikayenizde birden fazla (istediğiniz kadar!) fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz. Yazı ve çizim araçlarıyla bunlara canlılık katabilirsiniz. 24 saat sonra kaybolurlar ve profilinizde ya da akışta gözükmezler.

Son zamanların en çok kullanılan sosyal platformu bildiğiniz ve kullandığınız gibi Instagram. Instagram Facebook tarafından satın alınmasından sonra büyük değişiklikler ile kullanıcılarının karşısına çıktı ve büyük beğeni kazandı. Son olarak ise bildiğiniz gibi Hikaye özelliği ile karşımıza geldi ve her gün binlerce resim,video ve hikaye yükleniyor. Neredeyse herkesin bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve özellikleri her geçen gün artıyor. Kullanıcıların en çok kullandığı belkide rahatsız oldukları için kullandığı özelliği ise engelleme özellidir. Birine kızabiliriz yada rahatsız olabiliriz. Bu gibi durumlar için ise Instagram üzerinde kullanıcı engelleme yapabilir yada bu engeli kaldırabiliriz. Peki Instagramda Birini Engelleme ve Engeli Kaldırma nasıl yapılır onu görelim.

Eğer Instagramda birini engellemek istiyorsanız ilk olarak engellemek istediğiniz kişinin profiline giriş yapınız ve daha sonra profilin sağ üst köşesinde bulunan 3 noktaya tıklayınız yada dokunuz. Bu işlemi bilgisayar üzerinden de yapabilirsiniz. Daha sonra ise karşınıza engelleme sayfası çıkacaktır.

Buradan engelleme işlemi sadece dokunarak yada tıklama yaparak yapabilir ve Instagramda Birini Engelleyebilirsiniz. Bu basit ve hızlı bir yöntemdir. Instagram üzerinde sizi kızdıran yada rahatsız eden biri olursa yada sürekli karşınıza çıkan bir sayfa varsa engelleyebilir sorunu kökünden halledebilirsiniz.

Engellediğiniz kişi yada sayfanın tekrar engelini kaldırmak isteyebilirsiniz. Tabi bu işlem aynı şekilde çok basit ve hızlı olarak yapabileceğiniz bir durum. Instagramda birinin engelini kaldırmak istediğiniz zaman aynı bölümünden giriş yaptığınız zaman karşınıza engelini kaldır seçeneğini göreceksiniz ve buradan Instagramda birinin engellini yada engellediğiniz kişinin engelini kaldırabilirsiniz.
 


Üst Alt