Facebook Home sınıfta kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook Home sınıfta kaldı
Facebook-HTC ortaklığıyla geliştirilen akıllı telefon HTC First'i yakın geçmişte size tanıtmıştık. Cihaz teknik özellikleri bakımından genel olarak yetersiz görülüyordu. Cihazın pozitif olarak görülen en önemli özelliği Android işletim sistemi ve arttırılmış Facebook entegrasyonuydu.

Android uygulamasıyla yaşadığı başarısızlıkları son yaptığı güncellemelerle bir nebze olsun azaltmış olan Facebook Android için geliştirdiği kendi arayüzü Facebook Home ile ilk olarak Amerika'lı kullanıcılara sunuldu. Ancak sonuç hayal kırıklığı oldu. Bir çok kullanıcı arayüzden memnun kalmazken cihazı aldığına pişman olan kullanıcılara bile rastlandı.

Arayüz ayrıca diğer Android kullanıcıları içinde kullanıma sunulmuştu. Uygulamanın Google Play sayfasına ulaşmak için .

Haliyle bu durum HTC First'ü de olumsuz yönde etkiledi. Cihazdan beklenen randıman alınamazken Avrupa'da da satışa sunulması planlanan cihazın dağıtımı şu an için durduruldu. Cihazın satışının önümüzdeki bir zamana ertelendiği konuşuluyor.

Siz Facebook Home arayüzünü kullandınız mı? Düşünceleriniz neler?

PriZm

PriZm

Üye
Facebook'un mobil uygulamaları vasat.iOS'da da öyle Android'de de diğer sistemlerde de.

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
Akıncı

Akıncı

Üye
Fiyatın ne olacağını bilmem ama ucuz bir şey olursa Türkiye'ye gelebilir.Android kullanmak isteyipde yeterli parası olmayanlar için :)

• Beğen
Tepkiler: Mobilator
ravenas

ravenas

Üye
Yakında Avrupa ve Türkiye'de satışa sunulacakmış bizde ki fiyatı ne olur bilinmez ama çok da pahalı olmaz ucuz bişey olur :) Bu Facebook Home da telefona indirdim duruyo öyle alışamadm bir türlü yenilemesi falan kötü yeni haberleri hemen vermiyor :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Facebook Home çok kötü. Telefonu iş amacıyla kullananlar da var.

dgrszz

dgrszz

Üye
Android OS, v4.1 (Jelly Bean)
Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400
Dual-core 1.4 GHz Krait
Adreno 305
Accelerometer, gyro, proximity, compass
SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email
HTML5
bu sıstemle nasıl sınıfta kalıyor anlamıyorum arkadaslar

furkey

Üye
facebook home a 5 dk dayanabilmiştim ancak...

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
alenkolik

alenkolik

Üye
Yükle-sil programlardan bir tanesi.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness