Facebook Home Bugün Yayinlandi!

Sponsorlu Bağlantılar

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Facebook Home apk:

Deneyin isterseniz arkadaşlar ben yükledim ama benim telefon evo 3D şu an uyumlu olmadığı için kullanamadım.

Indirdim , yukledim. Su anda kullaniyorum kardesim :oke:

Artles

Artles

Üye
Ya bakmayın puanına, çok var çalışmıyo diye 1 yıldız veren.
En iyi oyunları 400 liralık telefonla açmaya çalışıyo sonra yok efendim bu niye böyle al sana 1 yıldız, misal.

virus19

virus19

Üye
Indirdim , yukledim. Su anda kullaniyorum kardesim :oke:

Sevindim çalıştığına ekran görüntüsü atarsan sevinirim :) merak ediyordum bunu ama malesef bizim cihaz için şu an uyumlu değil :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dahada geliştirilmesi gerek

tapatalk

tapatalk

Üye
nexus nasil desteklenmez hacı çözünürlük desek hd sürüm desek 4.2.2 yapacaginiz isin

yakupb03

yakupb03

Üye
beyler custm rom sıkıntısı olabilir mi Xperia s var ama şu an desteklemiyor tamam da ileride indirirken falan rom'dan sıkıntı vermez insaallah cm 10.1

- - - Eklendi - - -

artı smdı xdadan yukledım bn xperia s e ama adamlarda hep syah ekran srunu warmıs sanırım uyumszluktan kı aynısı bndede oldu ilk bi ekrana qelir gbı oldu ama fısss :D beklemek sart :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Guncelleme geldiydi zaten

fk555897

fk555897

Üye
Keşke iOS'a da çıksaydı.

lobi55

lobi55

Üye
şahsen ben pek beğenmedim yeni güncel paylasimlari göstermiyor görsellik ise umdugum gibi çıkmadı

phasan

phasan

Üye
İos olsa ıyı olurdu

canertopal

canertopal

Üye
çoğu kişi beğenmemiş zaten
5 yıldız 429
4 yıldız 202
3 yıldız 255
2 yıldız 276
1 yıldız 922

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Resimler anasayfada gorunuyor diger artisi bildirim ve mesajlasma daha pratik. Durum guncelleme daha hizli. Baska artisi var mi bilmiyorum ama bana gore degil. Uygulama menusune erismek de bi adim uzamis ama kisayollara erismek kolay. Facebook uygulamasi kac yildir guncelleme aliyor hala asagi yukari kaydirirken takila takila iniyor boyle bi uygulama yapanlardan fazla bi beklentim yok.

fercel307

fercel307

Üye
şimdi 17mb lık bi güncelleme yaptı ama değişen hiç bişey yok logosu değişti sadece f.messenger ıdamı yüklemek gerekiyor acaba? yoksa bu değilmi?

phasan

phasan

Üye
İos cıkmadı cıksa ıyı olurdu

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben hiç beğenmedim açıkcası.

saynesim

saynesim

Üye
Note 2 var bende yükledim pek hoşuma gitmedi ekranda durmadan facebook taki kişiler dönüp duruyor bide menüye girerken çok uğraştırıyor

Türe

Türe

Üye
Facebook iphone 4 te s3 ten hizliysa androidin facebook u olmamis arkadaş

Üst Alt