Facebook Hesap Silme ve Dondurma İşlemleri (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook Hesap Silme ve Dondurma İşlemleri (Resimli Anlatım)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Facebook hesap dondurma ve hesap silme linki üzerinden profilinizi bir süreliğine yada süresiz olarak dondurabilirsiniz. Facebook hesabı nasıl silinir ve hesap nasıl kapatılır gerekli işlemleri sizler için resimli olarak anlattık.

Facebook hesabını kapatmak isteyenler hesap dondurma işlemi yerine hesabı kalıcı olarak silme işlemini uygulamak zorundalar. Facebook hesabı kalıcı olarak silmek, yönettiğiniz sayfa ve grupların da hesabınızla birlikte silinmesi anlamına gelmektedir. Facebook hesabınızı silmek ancak sayfanızı yada grubunuzu silmek istemiyorsanız, ilgili sayfa ve grupta başka bir kullanıcıyı yönetici olarak seçmelisiniz.

Facebook hesabınızı gereksiz uygulama ve oyunlar nedeniyle silme kararı aldıysanız, hesabınızı silmek yerine uygulama ve oyunları Facebook hesabınızdan temizleyebilirsiniz. Ayrıca Facebook hesabını tamemen kapatmadan önce de profilinizle ilişkili uygulamaları kaldırmanız gerekiyor.

UYGULAMALARDAN KURTULMA

Facebook uygulamalarını "Ayarlar" kısmına girdikten sonra "Uygulamalar" sekmesine giderek yada tıklayarak kaldırabilirsiniz. Uygulama ayarları sayfasına girdiğinizde profilinizle ilişkilendirilen uygulamaların listesini göreceksiniz. İmleci üzerine götürdüğünüzde beliren "X" işaretine tıklayarak uygulamaları profilinizden kaldırabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Uygulamaları kaldırdıktan sonra Facebook hesap silme işlemine devam edebilirsiniz. Hesabınızı silmek için tıklamanız ve açılan sayfada "Hesabımı Sil" seçeneğine tıklamanız yeterli.

*Hesap silme işlemini takip eden 2 hafta içinde facebook profiline giriş yapmayı denerseniz, hesap silme işleminiz geri alınabilir.

Not: Facebook hesabınızı sildiğinizde yüklediğiniz içeriklerin kalıcı olarak silineceğini ve geri getirilemeyeceğini bilmelisiniz. Kısa bir süreliğine hesabınızı ortadan kaldırmak istiyorsanız, hesap silme işlemi yerine hesap dondurma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

FACEBOOK HESAP DONDURMA İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?
Facebook Hesap Dondurma Nasıl Yapılır? Hesabımı Nasıl Dondururum (Resimli Anlatım) - MaxiCep
 

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Benzer Konular



Üst Alt