Facebook hesabım kapatıldı .s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sym_3

Üye
    Konu Sahibi
Facebook hesabım kapatıldı .s
Facebook hesabım kapatıldı geri alabilirmiyim??? :(

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Sanmiyorumm .. Benimde Kapatilmisti Ne Yaptiysam Acamadim

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Nasıl kapatıldı ?

sym_3

Üye
    Konu Sahibi
giriş yaptım hesabınız kapatıldı dedi :s

marist

marist

Üye
Kardeşim KapatıLma Nedeni ya Çok sayıda Kişi Şikayet Etmiştir,ya da uyarı VerdikLeri haLde Arkadaş ekLemişSindir vb. gibi SeyLerden DoLayı KapatabiLiyorLar. Ha Bide Facebook Durum Beqendirme UyquLamaLarı kuLLananLarın FaceLerini KapattıkLarınıda Duymuştum. Teq Bir Çözüm Var oda ; Yöneticiye Özür E-maiLi atmak. Kesin açıLır mı onun biLemem Ama Şansını dene Bence..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Geçmişte benimde hesabıma öyle yaptılar. Adamları mail manyağı etmiştim. Adımın Rusça yazılımını isim kullanmıştim. Sahte isim kullanıyorsun diye şikayet etmişler di beni. Nasıl bir zihniyet şikayet ettiyse ve facebook adminleri de nasıl bir zihniyet sahibi ise hesabımı kapattı. Geri açana kadar bayağı uğraştım , bebeğimin resimleri videoları vardı. Yedeği aldım hesabi kapadım gitti :)

marist

marist

Üye
Geçmişte benimde hesabıma öyle yaptılar. Adamları mail manyağı etmiştim. Adımın Rusça yazılımını isim kullanmıştim. Sahte isim kullanıyorsun diye şikayet etmişler di beni. Nasıl bir zihniyet şikayet ettiyse ve facebook adminleri de nasıl bir zihniyet sahibi ise hesabımı kapattı. Geri açana kadar bayağı uğraştım , bebeğimin resimleri videoları vardı. Yedeği aldım hesabi kapadım gitti :)

:hmmm: İyi Yapmışın :dry:

Eykul

Eykul

Üye
Bosver ne gerek var...

SHS

SHS

Üye
yenisini al

SHS

SHS

Üye
arkadaşlarına durumu söyleyebilir, tüm arkadaşlarını kısa zamanda eklerse zaten yine hesabı kapatılır.. fotoğraflar var, paylaşımlar var ama başka çare yok

marist

marist

Üye
arkadaşlarına durumu söyleyebilir, tüm arkadaşlarını kısa zamanda eklerse zaten yine hesabı kapatılır.. fotoğraflar var, paylaşımlar var ama başka çare yok

EkLeyemez Zaten Bende Onu Diyorum. İşte Tek Çare Var Oda Email atmak Dedim . Kesin DeqiL Ama Şansını Denemeye Değer. :dry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt