Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
facebook for android
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moniacful
Üye
Konu Sahibi
facebook for android
Beyler bende s2 var ne paylassam mobile ile diyo ama kotu bb ler nokialarda bile marka cikiyo. s2 ile filan diye niye cikmiyo
O-Xan
Üye
Dediğinden hiç bir şey anlamadım.
MasteLaa
Üye
Üzüntüden olsa gerek ama bir şey anlayamadım kardeşim mazur gör
TheCower
Üye
Facede bisi paylaşınca s2 ile gönderildi yazmıyormuş
moniacful
Üye
Konu Sahibi
normalde telefondan birsey paylasinca, atiyorum bb smartphones araciligiyla diyo ama benim telefonda s2 ile demiyo
- - - Eklendi - - -
normalde telefondan birsey paylasinca, atiyorum bb smartphones araciligiyla diyo ama benim telefonda s2 ile demiyo
O-Xan
Üye
O kalktı diye biliyorum. Bir de android ile paylaştı mı ne yazıyordu sende.
moniacful
Üye
Konu Sahibi
ne paylasirsam paylasiyim mobil ile diyo kafayi yiycem 200tl lik telefonlarla ayni duruma dustum
O-Xan
Üye
Birader illa reklam mı yapacaksın ? Kalktı o uygulama, herkes de mobil ile yazıyor.
beyler bi.uygulama.buldum status via + diye istedigin telefonun ismiyle paylasabiliyoz s2 yi gectim s3 le paylasirim artik
mcnpl4
Üye
bosverin boyle gosterisi onemli olan sosyallesmek kafede orsa burda takil arkadaslarinla telefon insani icine kapanik yapiyo. kimse aa sunun s2si var ne guzel demez arkandan tofasla muzigi camlari acip dolasmaya benziyo
MoonLife01
Üye
markette status via fre die program var onu kur istedign telefonda arabada gemide herşeyde gösteriyor
15097
Üye
s2 ile değil de android ile yazar.ama sanırım kaldırıldı o.