Facebook BETA WP Uservoice Hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
    Konu Sahibi
Facebook BETA WP Uservoice Hakkında...
Selamlar arkadaşlar, aslında belki de konu açılacak bir şey değil ama şu sıralar wp facebook beta uygulamasıyla ilgili yoğun eleştiriler ve şikayetler var iken benim yeni bulduğum ama belki de bazılarının çoktan beridir farkında olduğu bir internet sitesini sizinle paylaşmak istedim.

Sitenin amacı beta halindeki uygulama için kullanıcı şikayetleri/önerilerinin toplanması. Aynı Feature Suggestions sitesi gibi bir işleyiş söz konusu. Siteye hem windows phone'nunuzdan hem de pc den giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra sağ üst taraftaki kısımdan microsoft hesabınızla giriş yapıp, önerilere oy verebilir ya da kendi önerinizi yazabilirsiniz. Bence herkes bu siteye giriş yapıp oyunu kullansın. Kullansın ki hep beraber güzel sorunsuz bir facebook uygulaması kullanalım.

Facebook betaya girdikten sonra ekranı sağa çekiyoruz veya sol üst köşedeki alt alta 3 çizgi işaretine basıyoruz. Açılan menüyü aşağıya çekip "Settings"e dokunuyoruz. Açılan sayfada "Feedback"e dokunuyoruz ve açılan sayfadan "Take me there"e dokunuyoruz. Bu işlemlerden sonra bizi bir internet sayfasına yönlendiriyor uygulama. Açılan sayfada ister oy kullanır ister kendi önerinizi yazarsınız. Aşağıya resimleri koyuyorum size bir ön bilgi olur siteyle ilgili. Ayrıca bilgisayardan girebileceğiniz adresi de ekliyorum.

Lütfen üşenmeyin ve önerinizi/şikayetinizi belirtin veya yazılmış öneri/şikayetleri oylayın arkadaşlar.

[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]

PC Giriş Adresi:

narnia16

narnia16

Üye
Baya bi geri bildirim yaptım.Oy verdiklerim tamamlanırsa güncellemelerle bu uygulama uçar :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
Takipçi Satın Al

Üst Alt