DarkredBlue61 Üye H0lligan' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdan yükleyip forum linkini al yapıştır işini görür foruma ekleme yapmak için yetkin olmalı admin abi ler veriyor yetkiyi yada tarayıcı + gizli sekme Genişletmek için tıkla ... Oo Gizli Sekmek Demek reductil' Alıntı: Ozaman adminlere sesleniyorum buradan yetki istiyorum işe yarıycak baya uygulama var bende Genişletmek için tıkla ... Şikayet Et Herhangi Bir Yorumu Bakarlar
H0lligan' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız burdan yükleyip forum linkini al yapıştır işini görür foruma ekleme yapmak için yetkin olmalı admin abi ler veriyor yetkiyi yada tarayıcı + gizli sekme Genişletmek için tıkla ... Oo Gizli Sekmek Demek reductil' Alıntı: Ozaman adminlere sesleniyorum buradan yetki istiyorum işe yarıycak baya uygulama var bende Genişletmek için tıkla ... Şikayet Et Herhangi Bir Yorumu Bakarlar
DarkredBlue61 Üye kaankulahli' Alıntı: Bu uygulamayı gördüğüm iyi oldu teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... Bizde Olmasak Konuyu Kim Hortlatacak
kaankulahli' Alıntı: Bu uygulamayı gördüğüm iyi oldu teşekkürler . Genişletmek için tıkla ... Bizde Olmasak Konuyu Kim Hortlatacak
Rygebin Üye DarkredBlue61' Alıntı: Bizde Olmasak Konuyu Kim Hortlatacak Genişletmek için tıkla ... Valla ya , dimi
DarkredBlue61' Alıntı: Bizde Olmasak Konuyu Kim Hortlatacak Genişletmek için tıkla ... Valla ya , dimi
celikce Üye Facebook versiyon 54 cıktı bu facebook2 hala 28 de yok mu güncel versiyonu bunun Şarj ve internet i sömürüyor resmen Güncel facebook2 istiyorum ilgilenen ve bilgisi olan arkadaşlar güncel versiyon A yükseltebilir mi?
Facebook versiyon 54 cıktı bu facebook2 hala 28 de yok mu güncel versiyonu bunun Şarj ve internet i sömürüyor resmen Güncel facebook2 istiyorum ilgilenen ve bilgisi olan arkadaşlar güncel versiyon A yükseltebilir mi?
H0lligan Üye celikce' Alıntı: Facebook versiyon 54 cıktı bu facebook2 hala 28 de yok mu güncel versiyonu bunun Şarj ve internet i sömürüyor resmen Güncel facebook2 istiyorum ilgilenen ve bilgisi olan arkadaşlar güncel versiyon A yükseltebilir mi? Genişletmek için tıkla ... H0lligan' Alıntı: facebook kullanmıyorum ama lucky patcher la klonlanırsa sıkıntı olmaz sanırım denemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... denedinizmi hocam önceki sayfada yazdıydım
celikce' Alıntı: Facebook versiyon 54 cıktı bu facebook2 hala 28 de yok mu güncel versiyonu bunun Şarj ve internet i sömürüyor resmen Güncel facebook2 istiyorum ilgilenen ve bilgisi olan arkadaşlar güncel versiyon A yükseltebilir mi? Genişletmek için tıkla ... H0lligan' Alıntı: facebook kullanmıyorum ama lucky patcher la klonlanırsa sıkıntı olmaz sanırım denemenizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... denedinizmi hocam önceki sayfada yazdıydım
celikce Üye H0lligan' Alıntı: denedinizmi hocam önceki sayfada yazdıydım Genişletmek için tıkla ... Lucky patcher için root yapmak gerekiyor sanırım rootsuz yapamadım hata verdi Root yapmak istemiyorum telefonu, en azından garantisi bitene kadar....
H0lligan' Alıntı: denedinizmi hocam önceki sayfada yazdıydım Genişletmek için tıkla ... Lucky patcher için root yapmak gerekiyor sanırım rootsuz yapamadım hata verdi Root yapmak istemiyorum telefonu, en azından garantisi bitene kadar....
H0lligan Üye celikce' Alıntı: Lucky patcher için root yapmak gerekiyor sanırım rootsuz yapamadım hata verdi Root yapmak istemiyorum telefonu, en azından garantisi bitene kadar.... Genişletmek için tıkla ... clone aplication ın root istemediği ni hatırlıyorum sanki bu gün unutmazsam bakarım bi şekilde
celikce' Alıntı: Lucky patcher için root yapmak gerekiyor sanırım rootsuz yapamadım hata verdi Root yapmak istemiyorum telefonu, en azından garantisi bitene kadar.... Genişletmek için tıkla ... clone aplication ın root istemediği ni hatırlıyorum sanki bu gün unutmazsam bakarım bi şekilde
celikce Üye İlgilenirseniz sevinirim Clone aplication A tıkladım işleme başladı ensonunda hata verdi 5-6 defa denedim
İlgilenirseniz sevinirim Clone aplication A tıkladım işleme başladı ensonunda hata verdi 5-6 defa denedim
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi celikce' Alıntı: İlgilenirseniz sevinirim Clone aplication A tıkladım işleme başladı ensonunda hata verdi 5-6 defa denedim Genişletmek için tıkla ... O şekilde olsaydı çoktan paylaşılırdı zaten. Olanla idare edin güncellenirse paylaşırım.
celikce' Alıntı: İlgilenirseniz sevinirim Clone aplication A tıkladım işleme başladı ensonunda hata verdi 5-6 defa denedim Genişletmek için tıkla ... O şekilde olsaydı çoktan paylaşılırdı zaten. Olanla idare edin güncellenirse paylaşırım.
celikce Üye Konu ile ilgili nasıl yapıldığını gösteren bir konu bulamadım Forumda yapma yöntemini anlatırsanız daha iyi olmaz mı?
Konu ile ilgili nasıl yapıldığını gösteren bir konu bulamadım Forumda yapma yöntemini anlatırsanız daha iyi olmaz mı?
Bahadir_fb Üye Konu Sahibi celikce' Alıntı: Konu ile ilgili nasıl yapıldığını gösteren bir konu bulamadım Forumda yapma yöntemini anlatırsanız daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Ben yapmıyorum xda sitesinden aldıö
celikce' Alıntı: Konu ile ilgili nasıl yapıldığını gösteren bir konu bulamadım Forumda yapma yöntemini anlatırsanız daha iyi olmaz mı? Genişletmek için tıkla ... Ben yapmıyorum xda sitesinden aldıö
H0lligan Üye celikce' Alıntı: İlgilenirseniz sevinirim Clone aplication A tıkladım işleme başladı ensonunda hata verdi 5-6 defa denedim Genişletmek için tıkla ... evet LP den umudu kesebilirsiniz
celikce' Alıntı: İlgilenirseniz sevinirim Clone aplication A tıkladım işleme başladı ensonunda hata verdi 5-6 defa denedim Genişletmek için tıkla ... evet LP den umudu kesebilirsiniz