Facebook 1.6 uygulaması Bis/Bes olmadan kullanım

Sponsorlu Bağlantılar

Kriptex

Kriptex

Üye
    Konu Sahibi
Facebook 1.6 uygulaması Bis/Bes olmadan kullanım
Blackberry facebook uygulaması

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sweetjackal

spyfurky

spyfurky

Üye
Blackbbery netten dırek dosya atamıyormuyuz . Atıyorsak bu rarlı dosya nasıl acacaz telde.

melek81

Üye
Nasıl kullanacağız

muratweb

Üye
Blackberry desktop manager'dan yukleyebilirsiniz.

ggsmart

Üye
Blackberry desktop software bu program ile telefonunuza herşeyi yükleye bilirsiniz

ggsmart

Üye
[h=2]Facebook 1.6 uygulaması Bis/Bes olmadan kullanım BAŞLIK GÜZEL AMA BLACKBERRY BES BİS OLMADAN FACEBOOK KULLANIMINA İZİN VERMİYOR KONUYU YAYINLAYAN ARKADAŞ CEVABIN NEDİR ACABA...[/h]

r0m4nt1c

Üye
Facebook 1.6 surumu bis ve bes aboneliği istememekdedir. İndirdiğiniz dosyayı rar'dan cıkartıp destkop menegar aracılıgı ıle yükleyebilirsiniz. Böylelikle Facebook 1.6 surumunden durum guncellemelerinizde blackberry status logosunu gorebılırsınız. Ayrı zamanda fotograf yukleyebilirsiniz.

NobLe

NobLe

Üye
Facebook 1.6 uygulaması Bis/Bes olmadan kullanım BAŞLIK GÜZEL AMA BLACKBERRY BES BİS OLMADAN FACEBOOK KULLANIMINA İZİN VERMİYOR KONUYU YAYINLAYAN ARKADAŞ CEVABIN NEDİR ACABA...

1.6 uygulamasını ben kendim kullanıyordum AVEA iken ve gayette menundum. Desktop manager ile yükle bende bir sorun çıkmadı telefonum 9800 torch 9300 ve 9900 da yükledim sen yapamadıysa konuyu açan arkadaşın bir suçu yok !!

Üst Alt