Fabrika çıkışlı belle cihazda annaya dönmek..(yardım lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
Fabrika çıkışlı belle cihazda annaya dönmek..(yardım lütfen)
bi türlü yapamadım dönemedim annaya yalnız fabrika çıkışlı belle olduğundan mıdır bilmem...:hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
fabrika çıkışı belle ise belki donme olmayabilir

TheMadness

TheMadness

Üye
benim belle çıkışlı 2. N8 im eskisi hasar gördü yenisi belleliydi downgrade oluyor.

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
benim belle çıkışlı 2. N8 im eskisi hasar gördü yenisi belleliydi downgrade oluyor.
harbimi usta nası beceriyon benim phoenix te sorun var dp 1.0 dp 2.0 gibisinden hatalar veriyo rm 718 i açtığımda..rm 596 la dead flash atıyorum..:vur

polluxea♪

polluxea♪

Üye
downgrade yapcaksn dostum üst konulara bak

TheMadness

TheMadness

Üye
harbimi usta nası beceriyon benim phoenix te sorun var dp 1.0 dp 2.0 gibisinden hatalar veriyo rm 718 i açtığımda..rm 596 la dead flash atıyorum..:vur

cfw ler bölümünde kaya.77nin konusu var. Ve ayrıca n8 dışındaki cihazlara downgrade yapılabileceğini ve nasıl yapıldığını ilk ben buldum. Eski bir konuya yazmıştım.

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
yoo hepsine baktım inceledim ama bilgisayarda mı phoenix te mi bi sorun var bilmiyorum forumda google da ne kadar phoenix var sa hepsini denedim 2010 2011 2012...

SilentOne

SilentOne

Üye
senin pc den kaynaklanıyor olabilir

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
senin pc den kaynaklanıyor olabilir
dead flsh atacam rm 718 i seçiyorum ''[h=1]neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified '' ...[/h]

---------- Eklendi @ 18:58:42 ---------- Yazıldı @ 18:39:45 ----------

sorun şu babalr bi bakarmısınız...

larten123

larten123

Üye
​ne yapacaksın annaya dönüp ya :megafon:

arslanla

arslanla

Üye
Anna belleye göre çok ilkel... Bence hazirandaki güncellemeyi bekle. O güncellemeyle birçok hata düzeltilecek

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Niye dönmek istiyorsun anlamadım.. Bugün arkadaşın c7 sini aldım elime annaydı resmen attan eşşeğe gibi oldu..

Kaya0362

Üye
geçme bende geçtim 2hafta kullandım sorunsuz çok güçlü bir sistem kolay kolay çökmez ama şarj belleye göre çabuk bitiyor uzun zaman belle kullanınca çok değişik geldiydi bana şarj iyi gitse anna süper birşey ya hiçbir derdin yok herşey dört dörtlük:(

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
valla demeyin bunu ya arkadaşın n8 inde ne takılma ne donma ne restleme var geçen karşılıklı bluetoothla oyun oynuyoduk benim belleli c6 topu attı baba çok pis bi durum...

TheMadness

TheMadness

Üye
Yapma Be Kardeşim... Yeme Bizi..
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...dusurme-downgrade-videolu-anlatim-595654.html Şu Konunun Tarihine Bakarmısın.. İlk Kim Bulmuş...

O anlamda değil. Jerkez38 adlı arkadaşa söylemiştim. O zaman C7 için sızdırma belle bile yoktu. 25.7 den 22.14'e düşürmek istiyordu. Telefonu çökertme riskin var ama dedim anlattım. Konuyu bulursam atarım tarihine bakarsın mesajın ;)

---------- Eklendi @ 21:49:36 ---------- Yazıldı @ 21:47:12 ----------

Yapma Be Kardeşim... Yeme Bizi..
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...dusurme-downgrade-videolu-anlatim-595654.html Şu Konunun Tarihine Bakarmısın.. İlk Kim Bulmuş...

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/c7-eski-surume-gecme-559226.html burdaki mesajlarıma bakarsan 30.10.2011'de demişim. Sen 30.01.2012'de konuyu açmışsın? Ben yalan söylemem. Sözümün arkasındayım.

---------- Eklendi @ 21:50:45 ---------- Yazıldı @ 21:49:36 ----------

Yapamadım modlar elimde yok uğraşan biri varmış bekliyoruz.

----------Eklendi @ 17:56:04 ---------- Yazıldı @ 17:54:21 ----------

Bi yöntem buldum ama telefon servislik olabilir. Yok genede deniycem diyosan downgrade işini: N8 için scandinavia dg yi c7 ye kur. telefon açılmayabilir. açılmazsa deadla 24.1 hackli yazılımı at.

Oradaki Mesajım ;)

---------- Eklendi @ 21:56:00 ---------- Yazıldı @ 21:50:45 ----------

Ayrıca senin dediğin downgrade'i dailymobile'dakiler yayınladı. Onlardan önce demiştim ben ;) Ayrıca siz 25.7'ye dönüşü bulmuşsunuz ilk. Daha kapsamlı benim bulduğum pr1 dahil.

doctorrr

doctorrr

Üye
    Konu Sahibi
geçme bende geçtim 2hafta kullandım sorunsuz çok güçlü bir sistem kolay kolay çökmez ama şarj belleye göre çabuk bitiyor uzun zaman belle kullanınca çok değişik geldiydi bana şarj iyi gitse anna süper birşey ya hiçbir derdin yok herşey dört dörtlük:(
hah işte :D

---------- Eklendi @ 21:58:43 ---------- Yazıldı @ 21:57:49 ----------

O anlamda değil. Jerkez38 adlı arkadaşa söylemiştim. O zaman C7 için sızdırma belle bile yoktu. 25.7 den 22.14'e düşürmek istiyordu. Telefonu çökertme riskin var ama dedim anlattım. Konuyu bulursam atarım tarihine bakarsın mesajın ;)

---------- Eklendi @ 21:49:36 ---------- Yazıldı @ 21:47:12 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-yazilim-destek/c7-eski-surume-gecme-559226.html burdaki mesajlarıma bakarsan 30.10.2011'de demişim. Sen 30.01.2012'de konuyu açmışsın? Ben yalan söylemem. Sözümün arkasındayım.

---------- Eklendi @ 21:50:45 ---------- Yazıldı @ 21:49:36 ----------

Oradaki Mesajım ;)

---------- Eklendi @ 21:56:00 ---------- Yazıldı @ 21:50:45 ----------

Ayrıca senin dediğin downgrade'i dailymobile'dakiler yayınladı. Onlardan önce demiştim ben ;)

yav baba o değilde benim mesele n'olacak neyse ne işte bi fikrin varmı

TheMadness

TheMadness

Üye
hah işte :D

---------- Eklendi @ 21:58:43 ---------- Yazıldı @ 21:57:49 ----------

yav baba o değilde benim mesele n'olacak neyse ne işte bi fikrin varmı

Adım adım aynı işlemleri yap oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt