Fabregas: Taraftar benden çok şey bekliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fabregas: Taraftar benden çok şey bekliyor
Barcelona'ya Arsenal'den transfer olan Cesc Fabregas, Barça taraftarının en büyük beklentiyi kendisinden duyduğunu söyledi.

La Liga lideri, Milan deplasmanında 2-0 mağlup olmuş ve büyük bir şok yaşamıştı. Avrupa Kupaları'ndan elenme ihtimali yetmezmiş gibi önce İspanya Kral Kupası'nda Real Madrid'e elenip, ardından ligde de Madrid'e tekrar mağlup olan Katalanlar, galibiyeti unutmuş durumdalar.

Taraftarların kendisinden haklı bir beklentiye sahip olduklarını düşünen Fabregas, "Taraftarlar en çok benden bir şeyler yapmamı bekliyorlar ve haklılar. Bir kez kötü oynarsam, bunu 10 kez iyi oynarak kapatan biriyim. Kendimizi kandırmayalım, önümüzdeki Milan maçı çok önemli, hatta en önemli maçımız. Herkesin bu turu geçebileceğimize dair inancı tam." dedi.

Sadece 3 maçın ardından bu kadar ağır eleştirilmelerini anlamsız bulduğunu ifade eden İspanyol, "3 maç kaybettik diye insanlar bizden şüphe duyuyorlar. Futbol bu kadar basit değil. Hiçbir şey 3 maç içinde sona ermiyor, 3 tane galibiyet sizi zirveye de taşımıyor." ifadelerini kullandı.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ni en son 2 sene önce kazanabildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt