Fu|| :D
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: O zaman android ve ios bölümü kapanır yani çünkü paylaşımların çoğu markette ücretli olupta kırılan versiyonlar Genişletmek için tıkla ... Telif hakki davasi acsa butun oyun sirketleri yandik abi
x-scarface' Alıntı: O zaman android ve ios bölümü kapanır yani çünkü paylaşımların çoğu markette ücretli olupta kırılan versiyonlar Genişletmek için tıkla ... Telif hakki davasi acsa butun oyun sirketleri yandik abi
Süleyman Üye ben hâlâ f.ull yazamıyorum - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: fuII yazılmıyor halen Genişletmek için tıkla ... sen yazıyorsun ya işte
ben hâlâ f.ull yazamıyorum - - - Eklendi - - - TheLastWarrior' Alıntı: fuII yazılmıyor halen Genişletmek için tıkla ... sen yazıyorsun ya işte
Süleyman Üye TheLastWarrior' Alıntı: l harfi ile yazmıyorum ki büyük ı harfi ile yazıyorum Genişletmek için tıkla ... çakal seni bende mobil olduğumdan dolayı farketmedim
TheLastWarrior' Alıntı: l harfi ile yazmıyorum ki büyük ı harfi ile yazıyorum Genişletmek için tıkla ... çakal seni bende mobil olduğumdan dolayı farketmedim
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Telif hakki davasi acsa butun oyun sirketleri yandik abi Genişletmek için tıkla ... Biz değil kardeşim maxi yanar
Kabız Civciv' Alıntı: Telif hakki davasi acsa butun oyun sirketleri yandik abi Genişletmek için tıkla ... Biz değil kardeşim maxi yanar