Haber F-secure Safe Browser Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
F-secure Safe Browser Mağazada

Finlandiyalı güvenlik yazılımı firması F-Secure Windows Phone platformu için Safe Browser'ı yayınladı.

Uygulama ile istenmeyen siteler otomatik olarak engelleniyor ve güvenli bir şekilde internet deneyimi yaşanması sağlanıyor.

Ayrıca uygulamanın Kids Corner(çocuk odası) desteği sayesinden çocuk odasında da güvenli internet imkanı sunuluyor. Uygulamada arama motoru varsayılan olarak Google ayarlı geliyor fakat ayarlardan diğer arama motorlarını da seçebilirsiniz.

F-Secure Safe Browser uygulamasını indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: MrtAltg

byibo

byibo

Üye
süper haber ya bedava olmasıda çok iyi programın özellikleride güzel

hasansen_83

hasansen_83

Üye
:duello::disko::hoba::dance::eller: ha sole adam olacak hepsi :=)

serinaga

serinaga

Üye
Başlangıç için fena sayılmaz, zamanla çok iyi olur, teşekkürler paylaşım için ...

erhanercan

erhanercan

Üye
About kısmına bakın 30 gün ücretsiz sadece

MrtAltg

MrtAltg

Üye
about kısmına baktım ama göremedim neresinde yazıyor tam olarak ?

zırtvırt

zırtvırt

Üye
Dünyanın en çok kullanılan 5. dili Türkçe yok ama ne kadar dandik dil varsa hepsini koymuş adamlar. Türkçe olmayan ne tür yazılım olursa olsun bana çok itici geliyor, art niyetli geliyor. Çoğunu da indirip, 1 puan verip geri siliyorum.

• Beğen
Tepkiler: drangela61
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Gerçekten ya gameloft bile oyunlarını türkçe yapmaya başladı bunlar basit bir tarayıcıyi bile türkçe yapmıyor gerçekten bir art niyet olabilir

turbocore35

turbocore35

Üye
yoo 30 gün falan ücret hiç yazmıyor baktım heryere ayrıca Türkçe dil yoksa 1 puannı hak eder çok güzel tarayıcı hızlı falan sevdim ama Türkçesi Yok

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
30 gün falan bişey yazmıyor-tarayıcıyı çok beğensdim gayet hızlı stabil login sorunu yok ve sanırsammie altyapısınıda kullanmıyor ayrıca sekmeler arası geçiş hızlı

turbocore35

turbocore35

Üye
html5 test de ie10 dan 1 puan eksik alıyor ama sorun yok .:D.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

blackcemre

Üye
Hber için teşekkürkerl.

respection123

Üye
Bu yazılımcılar o kadar dil atıorlar bi türkçeyi atmıyorlar :hmmm

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar Türkçe dil desteği olmasa bile orada bir emek,belli bir zaman var.Sizin bedavadan ulaşıp şu yok bu yok demeniz 1 dakikanızı alır.En azından emeğe saygı gösterip ona göre değerlendirin.Haber için teşekkürler şahsen ben İe den başka kullanamıyorum o yüzden indirip denemiyeceğim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

sekajmer

sekajmer

Üye
yine mi ie alt yapısı :ohannes:

PureFood

PureFood

Üye
29 gün olayı doğru maalesef ben de gördüm.​