f mobi artık yok ne yapacagız ?

Sponsorlu Bağlantılar

bugli

Üye
bende de calisiyor fmobi

efeler12

efeler12

Üye
Gereksiz atraksyon yaratmayın yağ gibi çalışıyor

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
iyi de dostum sohbet yok onda anlık ileti şeklinde konuşamıyorsun o büyük sıkıntı ışte bide oldukça yavaş çalışıyo
Sohbet var Facebook Browser'da ama Fmobi daha pratik geliyorsa tabi tercih meselesi zaten düzelmiş de sanırım iyi olmuş.

erolustun

Üye
Gereksiz atraksyon yaratmayın yağ gibi çalışıyor

Calissa ne diye millet burada konu baslatsin? Demek ki bazilarinda calismiyor. O bazilarindan biri de benim. Ustelik korsan da kullanmiyordum. Ovi Store'dan lisansli olarak tam surumunu download etmistim. Odemesini de kredi kartiyla yapmistim. Uygulamanin tam surumunu de magazadan kaldirmislar.

- - - Eklendi - - -

Sohbet var Facebook Browser'da ama Fmobi daha pratik geliyorsa tabi tercih meselesi zaten düzelmiş de sanırım iyi olmuş.

Duzelme soz konusu degil. Bende api hatasi vermeye devam ediyor.

mert41994

mert41994

Üye
bende de sorunsuz çalışıyor. Kaldırıp tekrar kurmayı deneyin derim ve ayarlardan çerezleri temizleyin.

erocano

erocano

Üye
Facinate'yi denemeni tavsiye ederim.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
fb browser iyidir ya :/
düzgün bi uygulamamız yok ki...

larten123

larten123

Üye
Ben de bu lanet telefondan kurtulup iPHone 4s alcam

efeler12

efeler12

Üye
Kesinlikle çalışmıyor sadece sizde çalışmıyor sabah akşam açık benim hiç hata bile vermiyor

erolustun

Üye
Gorunen o ki Fmobi artik is gormeyecek. Fmobi'den sonraki en iyi Facebook uygulamasi nedir? Oneride bulunabilecek olan var mi? Uygulamalarin artilari nelerdir?

MaxipmaN

Üye
fb browser

erolustun

Üye
Fb browser yukledim. Gercekten kaliteli bir uygulama. Fmobi'den sonra biraz farkli geldi. Facebook messenger'i yuklemenin bir avantaji var mi? Fb browser ile tumlesik calisan harici bir uygulama mi? Yoksa tamamen bagimsiz bir uygulama mi? Veya uygulama degil de yazilima ait bir eklenti mi?

MaxipmaN

Üye
denemek lazım

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
Fb browser yukledim. Gercekten kaliteli bir uygulama. Fmobi'den sonra biraz farkli geldi. Facebook messenger'i yuklemenin bir avantaji var mi? Fb browser ile tumlesik calisan harici bir uygulama mi? Yoksa tamamen bagimsiz bir uygulama mi? Veya uygulama degil de yazilima ait bir eklenti mi?

nimbuz kullanabilirsin

prostreet273

Üye
Nesi var ki fmobinin

benderhomer

benderhomer

Üye
uygulamayı kullanmıyordum uzun süredir, bugün yükledim ve uygulama hata veriyor. Hata şöyle ki; programı açtığımda program facebook giriş sayfasını direk geçiyor. Hesabı unut dedim öyle denedim yine aynı hatayı aldım. Bendeki sorun bu yönde oldu.

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar fmobi nin tam sürümü çıktı

mert41994

mert41994

Üye

mağazaya tekrar gelecekmiş Login sorunu da çözülmüş.

Üst Alt