F.Bahçe'ye son saniye şoku.Ankaraspor 2 - FenerBahçe 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
zannedersem gs ve fb şuana kadar tahmini 350 küsür maç yapmıştır..bunun 130 kadarını fb kazanmışsa 115 kadarını da gs kazanmıştır 100 küsürü de berabere bitmiştir...demek ki gs - fb maçlarının tek galibi yokmuş...ki öle olsaydı fb = 350 küsür gs = 0 olurdu değil mi ?? ;) ;)

Genel yıllar itibariyle bakılırsa ezici bir üstünlük kurmuştur fenerbahçe..:oke:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Genel yıllar itibariyle bakılırsa ezici bir üstünlük kurmuştur fenerbahçe..:oke:

tamam bizden daha çok maç almış olabilirsiniz ama hiçte ezici değil...sende takdir edersin ki ezici lafını kullanmak için arada bayağı bi fark olması lazım 200 e 100 gibi falan... ;) ;)

1980ece

1980ece

Üye
fenerbahçe geçen hafta kayseri maçını uzatma dakikalarının uzatmasında aldıktan sonra bugünde uzatma dakikalarının uzatmasında fener golu yiyip berabere kaldı işte ilahi adalet budur

Quattro

Quattro

Üye
fenerbahçe geçen hafta kayseri maçını uzatma dakikalarının uzatmasında aldıktan sonra bugünde uzatma dakikalarının uzatmasında fener golu yiyip berabere kaldı işte ilahi adalet budur

Tebrik ederim günün anlam ve önemini belirttin.:ehe yazının benzeri ilk sayfada var.

1980ece

1980ece

Üye
Galatasaray- Fenerbahçe maçlarının tek galibi vardır söyleyeme gerek yok sanırım:)
:oke:doğru en son oynanan maçta GALATASARAY feneri yenmişti. hemde 25 yıldır fenerin rüyalarında bile görmediği türkiye kupasında yenerek galip gelmişti.(2-1)

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Türkiye kupasında yenmiş olabilirsiniz ama genele bakmak lazım diye düşünüyorum.Birde oyuna bakalım ne dersiniz?

kurt bey

kurt bey

Üye
2 sene evvelde gassarayı samiyende yenip şampiyon oluruz demiştiniz ve yendiniz ama cimbom şampiyon oldu :kop:

1980ece

1980ece

Üye
Türkiye kupasında yenmiş olabilirsiniz ama genele bakmak lazım diye düşünüyorum.Birde oyuna bakalım ne dersiniz?
genel toplam da fazla olmanız bizden üstün olmanız anlamına gelmez bizde sizden üstünüz bir bak istersen
Takım Toplam Kupa Sayısı Galatasaray59Fenerbahçe48Beşiktaş43Trabzonspor25Ankaragücü5Eskişehirspor5Göztepe3Bursaspor3Altay2Gençlerbirliği2Kocaelispor2Boluspor2Sakaryaspor1Adalet1İzmir Denizgücü1Mersin İdman Yurdu1

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
:oke:doğru en son oynanan maçta GALATASARAY feneri yenmişti. hemde 25 yıldır fenerin rüyalarında bile görmediği türkiye kupasında yenerek galip gelmişti.(2-1)

Şu Cüneyt Çakır'ın forvet oynadığı maçı kastetmiyor musun?

Son 9 yılda Galatasarayın bize karşı 3 galibiyet var diye hatırlıyorum. Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında hep stresli olan takım Galatasaraydır. Bunu boşuna inkar etmeyin.

Geçen sene 32. hafta mıydı neydi. Ezicez edicez vurucaz. Sonuç? Ondan önceki sene? Tamam yenebilir ama kesin gibi konuşuyorsunuz.

Ben son 10 seneye bakarsak Fenerbahçe Galatasaray maçlarında %70 fener, %30 Galatasaray görüyorum. Çünkü içerde dışarda farketmiyor fenerbahçe galip geliyor büyük oranda.

Son maç için ise konuşmaya gerek yok. Eğer Cüneyt Çakır süper maç yönetti öyle yendik diyorsanız tamam derim bunu söyleyene. ;)

gknky

gknky

Üye
hakemler yüzünden türk futbolu gelişmiyor ztn

Kuzen

Kuzen

Üye
Şu Cüneyt Çakır'ın forvet oynadığı maçı kastetmiyor musun?

Son 9 yılda Galatasarayın bize karşı 3 galibiyet var diye hatırlıyorum. Fenerbahçe-Galatasaray maçlarında hep stresli olan takım Galatasaraydır. Bunu boşuna inkar etmeyin.

Geçen sene 32. hafta mıydı neydi. Ezicez edicez vurucaz. Sonuç? Ondan önceki sene? Tamam yenebilir ama kesin gibi konuşuyorsunuz.

Ben son 10 seneye bakarsak Fenerbahçe Galatasaray maçlarında %70 fener, %30 Galatasaray görüyorum. Çünkü içerde dışarda farketmiyor fenerbahçe galip geliyor büyük oranda.

Son maç için ise konuşmaya gerek yok. Eğer Cüneyt Çakır süper maç yönetti öyle yendik diyorsanız tamam derim bunu söyleyene. ;)

Ah Ahmet ah hala hakemin performansını eleştiriyorsunuz.Tabii ezeli rakibe yenilmeniz sizi bu kadar üzdü.Hakem kararlarına bir fenerbahçeliden asla objektif olarak bakmasını bekleyemeyiz.Çünkü o çokkkkk istedikleri kupadan yine elendiler.Suçlu da herzaman olduğu gibi hakem oldu.Ne diyelim sizin istediğiniz gibi oldu.Ne de olsa siz kendinizi şartlamışsınız bir kere.;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ah Ahmet ah hala hakemin performansını eleştiriyorsunuz.Tabii ezeli rakibe yenilmeniz sizi bu kadar üzdü.Hakem kararlarına bir fenerbahçeliden asla objektif olarak bakmasını bekleyemeyiz.Çünkü o çokkkkk istedikleri kupadan yine elendiler.Suçlu da herzaman olduğu gibi hakem oldu.Ne diyelim sizin istediğiniz gibi oldu.Ne de olsa siz kendinizi şartlamışsınız bir kere.;)

Hayır işte burada yanılıyorsun. 1.si türkiye kupası benim istediğim bir şey değil, 100 senede alamasak eksikliğini hissetmem bunu belirteyim.

Nasıl objektif yaklaşmıyoruz ya? Bana 1 kişi şu sitede taraflı yorum yapıyorsun diyemez mesajlarıma bakabilirsin.

Suçlu her zaman olduğu gibi hakem oldu değil, o maçta hakeme iyi yönetim gösterdi diyen futboldan anlamıyordur açık ve net. Eğer doğru yönetim gösterdiyse neden 6.9 puan aldı. 7 vasattır, 7'nin altı berbattır ve maç verilmez. 6 hafta sanırım veya 4 hafta maç verilmedi.

Objektiflik mi istiyorsun? Kayseri maçındaki 2 golde yanlış karar bunu daha öncede yazdım, geçen hafta uzatmanın uzatması olmaz diyenler bu hafta uzatmanın uzatmasında yediğimiz gole normal diyorlar. O golde normaldi süre bakımından dün geceki de.

Dün gece ayrıca penaltı pozisyonu penaltı değildi ama ilk yarıdaki elle oynama penaltıydı verilmedi. Buyur sana objektiflik.

Ama ben burada hiç bir Galatasaray'lının geçen hafta sabrinin yaptığı suma güreşinden bahsettiğini penaltı dediğini, orta sahanın gerisinden çıkan Isaac'in ofsayt olamayacağını. Çünkü kendi yarı sahanda ofsayt olmaz. Bunları söylediğini görmedim.

He bak sana bir şey daha söyliyeyim. Dün gece kezmanın bir pozisyonu var dakika 88, o topta da ofsayt yok kezman orta sahanın gerisinden çıkıyor. Ama bunu söyleyince hakemi eleştirmiş sayılıyorum ben.

Karşımda mantıklı ve benim gibi gerçekten adam gibi yorum yapanların cevap vermesini istiyorum. 3-5 yaş seviyesinde saçmasapan 2 gülücükle cevap veren arkadaşlara asla karşılık vermeyeceğim. Çünkü düşünceler ifadelerle konuşmalarla belirtilir, 2 gülme işaretiyle değil.

Hadi kalın sağlıcakla ;)

Kuzen

Kuzen

Üye
Herzamanki fenerbahçeli üslubu.Neyse seninle muhattap olmayacağım.Kal sağlıcakla.Şimdi burda smiley kullanırsam ona da kulp takarsın.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
Keşke düşüncelerini bizim gibi uzun uzun ve açıklayıcı cümlelerle dile getirebilsen delrico. :oke:

dostumm sen demedın mı besiktas taraftarı konusursa tamam derim die bende kısa ve öz konusuorum:box

--------------- Ekleme ---------------

Zaten herkes gereksiz bi sen doğru konuşursun diablos. Nedense yazdıklarında yine senden başka kimse tarafınan onay görmüyo hayret doğrusu:ehe

maça gelecek olursak delricoya katılıyorum. Noldu fenerrr:kop::kop:

saol dostummm:kop::kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Zaten herkes gereksiz bi sen doğru konuşursun diablos. Nedense yazdıklarında yine senden başka kimse tarafınan onay görmüyo hayret doğrusu:ehe

maça gelecek olursak delricoya katılıyorum. Noldu fenerrr:kop::kop:

Bknz: Her lafa atlamak :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Maçın özeti.

Fenerbahçe uzatmaların son anlarında amatörce ceza sahası önünde topla fazla oynadı kaptırdı gol yedi.Şampiyonlukta bir adım öndeydi.Avantajını kaybetti.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Herzamanki fenerbahçeli üslubu.Neyse seninle muhattap olmayacağım.Kal sağlıcakla.Şimdi burda smiley kullanırsam ona da kulp takarsın.

Klasik galatasaraylı yorumu. Daha fazlasını beklemek veya doğru düzgün tartışmayı beklemek zaten hataydı. ;)

arslansem

arslansem

Üye
Artık 4 maçımızı da kazanmamıza gerek kalmıyor
3 galibiyet 1 beraberlik bizi şampiyon yapack
Belediye veya Sivas'ı yenmek zorunda değiliz yani :)
Artık kendi göbeğimizi kendimiz kesecez
Feneri yenipte şampiyon olabiliriz yenemesek sonuç doğal olarak fenerbahçe şampiyon olacaktır
Bu sene 3 kez karşılaştık 1 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet
Ama yediremediğiniz için son maçı saymadık :)
O zaman Kadıköydeki ilk maçta yenseydiniz diyoruz( 0-0 ) ona da bahane buluyorsunuz :)
Hakemin maça tesir etmediği bahane bulamayacağınız bi maçta Fenerbahçelileri susturmak istiyoruz :oke:

XMEN_43

XMEN_43

Üye
:)bu sene'nin şampiyonu fener bahçe :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...