F.Bahçe ve G.Sarayın Emre savaşı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe ve G.Sarayın Emre savaşı
Şampiyonluk yarışında kıyasıya çekişen Galatasaray ile Fenerbahçe arasında kapalı kapılar ardında transfer savaşı da yaşanıyor.

Galatasaray, eski yıldızlarından Emre Belözoğlu'nun adının sürekli Fenerbahçe ile anılması üzerine önce panik yaşadı, ardından da başarılı oyuncuyu transfer edebilmek için kolları sıvadı.

Teknik Direktör Hagi'nin, yönetimle yaptığı son toplantıda "10 numara" için tek adayının Emre olduğunu belirtip, "Adaptasyon sorunu yaşamaz. Takıma çabuk alışır. Ayrıca böyle bir oyuncuyu Fenerbahçe'ye kaptırmamamız gerekiyor" sözleri, Sarı - Kırmızılı yöneticileri harekete geçirdi.

Başkan Özhan Canaydın'ın, İnter ile görüşmeleri bizzat yürütme kararı aldığı ve bu transferi bitirebilmek için tüm fekadârlığı yapmaya hazır olduğu öğrenildi.

Bu arada Emre Belözoğlu ile ilk görüşmenin Milli Takım kampı sırasında gerçekleştiği bildirildi. Emre'nin, kendisiyle temasa geçen yöneticilere, Fenerbahçe'ye gitme ihtimalinin olmadığını söylediği belirtildi. Yıldız futbolcu, "İnter'de kalmayacağım. Ancak yine tercihim Avrupa'da bir takım olacak. Türkiye'ye dönersem, benim için önce Galatasaray gelir" ifadelerini kullanıp, Sarı - Kırmızılılar'ın yüreğine su serpti.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Para derse fenere gelir ama kimsede bence şu durumda ucuz bir ücrete gs ye gitmez... fener yıllık 4.5 milyon euro teklif etmiş...

Eğer gs yaklaşırsa gsye gider diye düşünüyorum....
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Eger acıklamaları dogruysa para isi cozer.Gs hiç bir zaman Fbden fazla poara veremez ama yaklastıgı durumda GS ilk tercih gorunuyor...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
338
DiaBLoS
jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
424
Sarangni
DiaBLoS
Cevap
2
Görüntüleme
409
Baydırman


Üst Alt