F.Bahçe ritmi yakalayamadı!

Sponsorlu Bağlantılar

arslanla

arslanla

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe ritmi yakalayamadı!
Fenerbahçe'nin Salzburg ile gelecek hafta
oynanacak Şampiyonlar ligi 3. ön eleme turu maçıöncesi PSV Eindhoven provasında beklenen ritmi henüz yakalayamadığı gözlendi. 72 gün sonra taraftarının önünde sahaya çıkan Fenerbahçe'de PSV Eindhoven mağlubiyeti; takımın yorgunluğuna ve henüz taktik açıdan yeni sisteme uyum sağlanamamasına bağlandı. Rakibine 2-0 yenilen sarı-lacivertlilerde 5 gün içinde yapılan 3 hazırlık maçının yanı sıra, yoğun antrenman temposunun devam etmesinin oyuna yansıdığı gözlemlendi. Teknik direktör Ersun Yanal ile birlikte gelen taktiksel yeniliklerin uyum sürecini tamamlamamış olması da mağlubiyete etken olan faktörler arasında yer aldı. Karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolcuların 6 haftaya ihtiyacı olduğunu belirtti.
Takımın istediği ritmi yakalamasının zaman
alacağını söyleyen tecrübeli teknik adam bu süreyi en az 6 hafta olarak belirledi. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Salzburg ile karşılaşacağı maç öncesindeki son provasını yapan Fenerbahçe günü izinli geçirirken hazırlıklarına yarından itibaren günde çift antrenman yaparak devam edecek.. Mevcut kadroda 11 yabancı bulunduran
Fenerbahçe'de, 3 hazırlık maçının ardından hangi oyuncu veya oyuncuların takımdan ayrılacağına ise önümüzdeki hafta kadar karar verilmesi bekleniyor. Yapılması muhtemel bir yabancı forvet transferi ile birlikte en az 2 yabancı oyuncusunu göndermesi gereken Ersun Yanal'ın, bu konudaki son kararını haftasonunda vereceği ve raporunu yönetime ileteceği ifade edildi. Öte yandan dün görkemli bir şovla taraftara tanıtılan Fenerbahçe'nin 2013-2014 sezonunda giyeceği formalar büyük beğeni topladı. Fenerium mağazalarında satışa çıkartılan yeni sezon formaları ilk gün itibariyle büyük ilgi gördü.
 


OğuzcanAbi

Üye
Formalar çok kotuydu stoch ve alves hazir ama digerleri tam hazır degil
 
arslanla

arslanla

Üye
    Konu Sahibi
deplasman formasını (beyaz olan) sevdim okullar başlasın alacam...:)
 
codblackops2

codblackops2

Üye
Valla bekliyoruz umarım ersun yanalla oyuncular anlaşabilirler
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
2.yarı çok iyiydik ...
Bu takım henüz çok yeni ... Çok canlar yakacağımızdan eminim . :)
Az daha sabır ...
 
  • Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
2.yarı çok iyiydik ...
Bu takım henüz çok yeni ... Çok canlar yakacağımızdan eminim . :)
Az daha sabır ...

ah birde adam gibi santrafor gelse :zzz:
sezon başlıyo bizde hala adam gibi santrafor yok.
sow çok ağır kalıyor webo ise teknik bakımdan zayıf bence
en azından bir forvet alınıp sowla beraber oynatılabilir
 
redo99

redo99

Üye
Aykut hocanın sistemini unutmaları gerek
 


Üst Alt