F.Bahçe G.Saray'ın rekorunu elinden aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
F.Bahçe G.Saray'ın rekorunu elinden aldı

Önce Beşiktaş arkasından da G.Saray ve son olarak fenerbahçe desibel rekoru kırdı

Sarı lacivertliler 133.54 ile resmi rekora ismini yazdırırken, Guinness Rekorlar Kitabı'na da adını yazdırdı.
Hürriyet gazetesinin haberine göre; Saracoğlu Stadı'nda ise İstanbul BŞB maçında Fenerbahçe taraftar grubu GFB, stada getirdiği desibel ölçüm cihazını kullandı ve"Fenerbahçe benim" tezahüratını 133.54 olarak belirledi. Ve bu rakam gayri resmi olarak bir rekor oldu.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
hadi hadi yemesinler bizi onlar 55 bin kişi 133 desibel yapıyorsa biz 35 bin kişi 130 desibel yapıyoruz :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Helal be ...:aha:
YAKIŞIRRRRRRRRRRRRR...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:pro:

haltie

haltie

Üye
sarı lacivertliler 133.54 ile resmi rekora ismini yazdırırken, Guinness Rekorlar Kitabı'na da adını yazdırdı.
Hürriyet gazetesinin haberine göre; Saracoğlu Stadı'nda ise İstanbul BŞB maçında Fenerbahçe taraftar grubu GFB, stada getirdiği desibel ölçüm cihazını kullandı ve"Fenerbahçe benim" tezahüratını 133.54 olarak belirledi. Ve bu rakam gayri resmi olarak bir rekor oldu.
yarın çarşı getirsin bir alet onlarda kırsın rekoru:ehe noter huzurunda ise rekor olur, kırılabilecek bir rekor fenerlilerde insan beşiktaşlılarda nihayetinde.fenerbahçe eline almış onlar adına sevindirici tabi.:)

arslansem

arslansem

Üye
Gayri resmi beyler Gsaray number one dağılın :ehe

frisby77

frisby77

Üye
gelip buraya ne diye saçma sapan yorumlar yapıonz ben anlamıyorm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...