Yine her iki takımda deliler gibi oynadı.

:
Beşiktaş bu Galatasaray karşısında iyi oynadı gibi gözükse de; daha her şey tam net değil. Delgado, B36 maçındaki Alex gibiydi. Tatan da zaman zaman ona ayak uydurur gibi oldu; özellikle ikinci yarı. Güleç'i ortalarda fazla göremedim. Nobre ilerde yalnız kaldı. Beşiktaş'ın çok çok daha iyi oynaması gerek; yoksa bu Galatasaray maçı onlar için gösterge olmamalı. Yine de Beşiktaş sezona kupayla başlayarak moral ve güven kazandı.
Bizimkilere gelince... Şampiyon oldum piştim havasında mıydılar ne? Necati döküldü. Hasan'ın tek ortası yerini bulsa gam yemeyecektim. Mehmet böyle oynayacaksa hiç oynamasın; resmen hayalet gibiydi. Okan bile daha iyi oynardı o mevkiide. Cihan aynı cihan; insan bir iki bindirme yapar... Ergün, Sabri kanadı iş yapmaz. Ergün'ü bu yaştan ve onca sakatlıktan sonra savunmada oynatmak hata olur. Sabri bu maçta iyi gibi gözükse de değildi.

Ofsayt rekoru kıran kanat oyuncusu...

: Sabri, Cihan, Volkan; piştim oynamıyorum diyenlerden. İnanın Gladbach maçı kadrosu bu maçı yitirmezdi. Ama ne hikmetse as kadro denilen kadrodaki tüm oyuncuların üzerine ölü toprağı serpilmiş gibiydi. Forvette ilk yarı Necati'nin kötü oyunuyla eksik kalan Hakan, Ilic yine de bir iki pozisyon yaratabildi. Ancak orta sahada oyunu besleyebilecek bir oyuncu yoktu. Okan'ı koysa belki biraz daha etkili olabilirdik. Ah bu Gerets ah!