Ezeli rekabette 315. randevu (GS-BJK)

Sponsorlu Bağlantılar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Bir Galatasaraylı olarak söylüyorum iki takımda kötü oynadı... ama bjk'yi tebrik etmek lazım...

Roy

Roy

Üye
her sene olduğu gibi bir nobre klasiği..

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Yine her iki takımda deliler gibi oynadı. :ehe:

Beşiktaş bu Galatasaray karşısında iyi oynadı gibi gözükse de; daha her şey tam net değil. Delgado, B36 maçındaki Alex gibiydi. Tatan da zaman zaman ona ayak uydurur gibi oldu; özellikle ikinci yarı. Güleç'i ortalarda fazla göremedim. Nobre ilerde yalnız kaldı. Beşiktaş'ın çok çok daha iyi oynaması gerek; yoksa bu Galatasaray maçı onlar için gösterge olmamalı. Yine de Beşiktaş sezona kupayla başlayarak moral ve güven kazandı. :)

Bizimkilere gelince... Şampiyon oldum piştim havasında mıydılar ne? Necati döküldü. Hasan'ın tek ortası yerini bulsa gam yemeyecektim. Mehmet böyle oynayacaksa hiç oynamasın; resmen hayalet gibiydi. Okan bile daha iyi oynardı o mevkiide. Cihan aynı cihan; insan bir iki bindirme yapar... Ergün, Sabri kanadı iş yapmaz. Ergün'ü bu yaştan ve onca sakatlıktan sonra savunmada oynatmak hata olur. Sabri bu maçta iyi gibi gözükse de değildi. :) Ofsayt rekoru kıran kanat oyuncusu... :ehe: Sabri, Cihan, Volkan; piştim oynamıyorum diyenlerden. İnanın Gladbach maçı kadrosu bu maçı yitirmezdi. Ama ne hikmetse as kadro denilen kadrodaki tüm oyuncuların üzerine ölü toprağı serpilmiş gibiydi. Forvette ilk yarı Necati'nin kötü oyunuyla eksik kalan Hakan, Ilic yine de bir iki pozisyon yaratabildi. Ancak orta sahada oyunu besleyebilecek bir oyuncu yoktu. Okan'ı koysa belki biraz daha etkili olabilirdik. Ah bu Gerets ah! :)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
mondragon
arda-song-tomas-orhan
hasan(aydın)-ilic(oğuz)-.......-carrusca
ümit karan-necati(hakan şükür)

ben bu takimi sahada gormek istiyorum
.... olan yer gelecek (yada gelmiyecek) olan ön libero :D

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Mondragon

Uğur - Tomas - Song - Ferhat
Uğur - Tomas - Song - Ferhat

Arda - Okan - Ayhan - Carrusca - Oğuz
Arda - Okan - Ayhan - Carrusca - Oğuz

Hakan Şükür

:good:

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
hasan'ı bir kalemde sildin he :)

oğuz solda oynamaz bu arada
oğuzla carrusca'yi degistirebiliriz
yada oguzu ayhanın yerine alip
ayhanın yerinede aydını koyabiliriz
aslında hiç uğraşmadan
paf takımıda koyabiliriz :D

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Bir klavyede sildim. :ehe:

Dünkü performansına göre silerim tabi. İsabetli top kullanamadı; hızlı ataklarda topu öldürdü. Valla Oğuz'u ben ilk defa Gladbach maçında gördüm. :ah: Orta sahada oynuyor o değil mi? :bleh: Şimdi göbekte doğru düzgün adam yokya Carrusca'yı kanatta oynatmak istemiyorum. :ehe: Yıldıray gelseydi Carrusca'yı kanada yazardım. :bleh:

Hiç iyi görmüyorum Beşiktaş maçından sonra Galatasaray'ı... Bir de önümüzde eleme maçı varya; telaşlanıyorum. Gerets bir an önce aklını başına devşirsin. :blink:

oguzhanbolu

oguzhanbolu

Üye
off hep gerets in hatası as kadroyla çıkmadıki adam offf

Caine

Caine

Üye
merak etmeyinn. bu senede şampiyonuz ve şampiyonlar liginde en az çeyrek final ;)
şaka değil. düşüncem bu :)

Üst Alt