Eylül ayına doğru telefon alıcam kararsızlıktan ölücem

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben burda bilgi ve öneri almak için geldim nokiayı karalamaya çalışan arkadaşın tantanalarını dinlemek için değil...

Lumia 920 dandik bir sistemse alanlar gerizekalı ozaman ? Lumia 920 nin tek eksiği uygulama ve buda gideriliyor.

arasındaki fark öneri bilgi almak için böyle bi konu açtım ki doğru seçeneğe geleyim diye sen tutturmuşsun nokia kötü ..

yılların telefonu nokia, kullanırken bişey yokta androide geçince mi bişey var ? Bende android manyağı birisiyim merak etme senden daha fazla bilgim var emin ol buna. herneyse kimse ile tartışmıcam ben burda bilgi & öneri almak için geldim..

Nexus 4 gerçekten kafama yattı gibi kamerası arasında çok büyük bir fark var mı sizce ?

Lumia 920 vs Nexus 4 ?

veya önerdiğiniz farklı bir model varsa ...

Tekrar yazıyorum fiyat sınırım 1,100 malesef daha fazlası olamaz.

• Beğen
Tepkiler: taylan08

best1905

best1905

Üye
Hem ikinci el lumia baktim demissin adamlar ikinci el 4s onerince ikinci el dusunmuyorum demissin :D bana bisey demek dusmes bundan sonra yeni telefon alirkende size sormuyorum kendi kararimi kendim veririm

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Hala mı bu tartışmalar yahu. Sanırım hiç bitmeyecek..

1100 lira bütçen varsa biraz bekle s4 mini yakın zamanda 1100 tl civarlarına düşecektir.
Bahsettiğiniz uygulamalarda herhangi bir sıkıntı çekmiyorum ben. Bu kullanılan cihaza ve kullanan kişiye göre değişir.
Misal benimle aynı cihazı kullanan kişi telefon çok kasıyor derken ben şimdiye kadar telefonumun kastığını görmemişimdir.

Eğer saçma sapan batarya tasarruf programlarıyla pil ömründen kazanmak için özellikleri sınırlandırırsanız, sözde ram temizleme uygulamalarıyla ram i sıkıştırırsanız uygulamalar da problem çıkarır sistem de.

Android ve geliştirilen uygulamalar bence gayet başarılı ve uyumlu çalışıyor.
Ram temizleme, pil tasarrufu falan filan gereksiz hiçbir uygulama yüklemem. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmam. İnternetim senkronizasyonum her zaman açıktır. Bildirimlerim zamanında gelir yüklediklerim sorunsuz yerine ulaşır.

TheDanger

TheDanger

Üye
hocam bence diger seneyi bekle. bu seneki telefonlar yeni nesil oldugundan pek stabil degiller. seneye daha saglam telefonlar gelecek. benden soylemesi :) hd ekran telefonlar bayagi sikintida bu sene. donmalar, kasmalar, asiri isinmalar, kapanmalar, ram fazla kullanimi... yeni telefonlarda gorulen.durumlar. seneye cikacak yeni telefonlarda bu durum minimuma indirilecek emin olun. ama karar sizin :)

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Şehriyar hocam benim telefon 256mb ram :) ram temizleme programı kullanmayınca telefon donuyor bu konuda ne yapmam gerekir hiç kimse task manager kullanmıyor peki telefonlarınız nasıl donmuyor ?

Rookie66

Rookie66

Üye
Arkadaşlar ben burda bilgi ve öneri almak için geldim nokiayı karalamaya çalışan arkadaşın tantanalarını dinlemek için değil...

Lumia 920 dandik bir sistemse alanlar gerizekalı ozaman ? Lumia 920 nin tek eksiği uygulama ve buda gideriliyor.

arasındaki fark öneri bilgi almak için böyle bi konu açtım ki doğru seçeneğe geleyim diye sen tutturmuşsun nokia kötü ..

yılların telefonu nokia, kullanırken bişey yokta androide geçince mi bişey var ? Bende android manyağı birisiyim merak etme senden daha fazla bilgim var emin ol buna. herneyse kimse ile tartışmıcam ben burda bilgi & öneri almak için geldim..

Nexus 4 gerçekten kafama yattı gibi kamerası arasında çok büyük bir fark var mı sizce ?

Lumia 920 vs Nexus 4 ?

veya önerdiğiniz farklı bir model varsa ...

Tekrar yazıyorum fiyat sınırım 1,100 malesef daha fazlası olamaz.

Kardeşim, bendede Wonder var (İllallah dedirtti kasıntıdan). Bende 1020 alacağım Türkiye'ye gelince. Nexus 4 uygulama istiyorsan al derim ama kamera olarak 920den aşağı. 920 de ağır ve kalın uygulama sayısı az instagram yok ama instagram görevi yapan bir çok uygulama var 6tagram gelicek o güzel olacak ve mağazada uygulama sayısı her geçen gün artıyor. Karar senin. :hmmm

sidneh

Üye
S3 kullanıcısıyım, bugüne kadar ne Twitter'da ne Facebook'ta ne Whatsapp'da problem yaşadım, tıkır tıkır çalışıyor hepsi. Telefonda herhangi bir donma, kasma vs. de yok, neredeyse tüm özellikleri açık şekilde kullanıyorum.

Yerinizde olsam Android'den ve S3'ten vazgeçmem.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Şehriyar hocam benim telefon 256mb ram :) ram temizleme programı kullanmayınca telefon donuyor bu konuda ne yapmam gerekir hiç kimse task manager kullanmıyor peki telefonlarınız nasıl donmuyor ?

256 mb ram de cok az ama android icin:) bende galaxy s oldugu zamanlarda bir sure kullandigim olmustu fakat sonradan bu uygulamanin isleyisi bozdugunu farkettim. Android zaten kullanilan kullanilmayan programlari siniflandirip ram kullanimini onbellegi ayarliyor. Bir suru kodlama var bunun icin. Bu tur programlarda da hem android ram ayarlamaya calisiyor hem o program. Bu sefer ram e iki taraftan da yuklenilmis oluyor. Siz ram i temizliyorsunuz belki 100 mb yer aciliyor. Fakat 5 dakika sonra hic birsey yapmasaniz bile o 100 mb geri doluyor. Her yerde soylerim buraya da yaziyorum. Bence android in stabil calismasi icin 1-1.2 ghz dual core islemci ve 768mb ram yeterli.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Hala mı bu tartışmalar yahu. Sanırım hiç bitmeyecek..

1100 lira bütçen varsa biraz bekle s4 mini yakın zamanda 1100 tl civarlarına düşecektir.
Bahsettiğiniz uygulamalarda herhangi bir sıkıntı çekmiyorum ben. Bu kullanılan cihaza ve kullanan kişiye göre değişir.
Misal benimle aynı cihazı kullanan kişi telefon çok kasıyor derken ben şimdiye kadar telefonumun kastığını görmemişimdir.

Eğer saçma sapan batarya tasarruf programlarıyla pil ömründen kazanmak için özellikleri sınırlandırırsanız, sözde ram temizleme uygulamalarıyla ram i sıkıştırırsanız uygulamalar da problem çıkarır sistem de.

Android ve geliştirilen uygulamalar bence gayet başarılı ve uyumlu çalışıyor.
Ram temizleme, pil tasarrufu falan filan gereksiz hiçbir uygulama yüklemem. Arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmam. İnternetim senkronizasyonum her zaman açıktır. Bildirimlerim zamanında gelir yüklediklerim sorunsuz yerine ulaşır.

Bilinçsiz kullanan kişiler o tür şeyler yapıyor yani ilk aldığım zaman bende kullandım fakat androidi daha iyi öğrenmeye başlayınca zarardan başka bir işe yaramadığını gördüm.
CM9 kullanıyorum ki zaten şuan yaptığım ayarlar ile beni götürcek şekle geldi fakat çoğu yapacağım işi yapamıyorum.Samsung'un satış politikası yüzünden almak istemiyorum açıkcası eyvallah cihazlar güzel fakat insanları sömürüyolar Önce s4'ü ver ardından Mini'yi yolla fiyatları dağıtıyolar sırf bu yüzden samsungdan almak istemiyorum Nexus 4 şuan ilk tercihim gibi telpa'dan tanıdık abim var onun aracılığıyla almayı plnlıyorum Nexus 4 ile S3 karşılaştırdım donanım bakımından nexus 4 çok üstün + güncellme sıkıntısı çekeceğini hiç düşünmüyorum ve saf android bu benim düşüncem tabi sen olsan napardın ? Nexus 4 önerir misin ? şuanki fiyatı 1,200 nexus 5 ekimde geliyo ben eylülde alıcam fiyatı 1,000 Telpa'dan 900 950 civarı alırım gibi geliyo fakat hala karar veremedim tabi :/

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Nexus 4 fiyatini bilmiyorum suanda eger paran yetiyorsa tabiki de ilk onceligin o olsun s4 mini ye falan bakma bile nexus 4 varken

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
0343434

0343434

Üye
Sony Xperia Sp de güzel.Bence biraz daha bekle çünkü yılbaşına doğru yeni modeller çıkacak.

Invoke

Invoke

Üye
Arada bir kaç oyun yüklerim o da arada demişsin, bence lumia alınabilir ama mecbur ikinci el alacaksın gibi. Sıfır istersen:
Xperia SP'ye bir bak, ben olsam S3dense SP tercih ederim.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Xperia'da güncelleme sorunu var.Nexus donanım bakımından xperia sp'den daha üstün ve fiyatları çok yakın yani xperia sp & nexus 4 arasında kalsam tabikide nexus alırım.
Nexus 5'in gelmesine yakın fiyat biraz daha düşer diye düşünüyorum arkadaşlar ben sizcede düşer mi ?
Şuan 1,200 genel olarak bütün teknoloji marketlerinde..

Invoke

Invoke

Üye
Xperia'da güncelleme sorunu var.Nexus donanım bakımından xperia sp'den daha üstün ve fiyatları çok yakın yani xperia sp & nexus 4 arasında kalsam tabikide nexus alırım.
Nexus 5'in gelmesine yakın fiyat biraz daha düşer diye düşünüyorum arkadaşlar ben sizcede düşer mi ?
Şuan 1,200 genel olarak bütün teknoloji marketlerinde..

Xperia'da güncelleme sorunu yok da nexus hariç her androidde güncelleme belli bir yere kadar :(
Düşer herhalde de nexus 5 ne zaman gelecek ki, çok söylendi ama sonrası fos çıktı.

Buğra

Buğra

Admin
Motorola x cikti

• Beğen
Tepkiler: Dejavuex
erdi_s

erdi_s

Üye
S4 mini derim

NovaThor

NovaThor

Üye
Aklın varsa ios al. Android telefonlarda şöyle bişey var. Telefonu ilk aldığın zaman gayet stabil oluyor aradan birkaç ay geçince ugulama yükle kaldır yükle kaldır yapınca telefon ilk alındığı halini kaybediyor. Şimdi android destekleyiciler diyecek yok öyle bişey :) apple al keyfine bak diyorum. En azından temizinden 16gb iphone 4 alabilirsin. Her ne kadar donanımı s3 kadar olmasada daha stabil bu arada apple donanıma bakmıyormuş ios yetiyomuş. Haa birde androide uygulama veya oyun gelmeden ilk iosa geliyor :)

Lohengram

Lohengram

Üye
Aklın varsa ios al. Android telefonlarda şöyle bişey var. Telefonu ilk aldığın zaman gayet stabil oluyor aradan birkaç ay geçince ugulama yükle kaldır yükle kaldır yapınca telefon ilk alındığı halini kaybediyor. Şimdi android destekleyiciler diyecek yok öyle bişey :) apple al keyfine bak diyorum. En azından temizinden 16gb iphone 4 alabilirsin. Her ne kadar donanımı s3 kadar olmasada daha stabil bu arada apple donanıma bakmıyormuş ios yetiyomuş. Haa birde androide uygulama veya oyun gelmeden ilk iosa geliyor :)

Android belli bir yerden sonra kasmaz.İyi donanımlı bir telefon alır ve android'i a-z öğrenirsen ilk günkinden bile daha hızlı olur :oke:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi

Xperia'da güncelleme sorunu yok da nexus hariç her androidde güncelleme belli bir yere kadar :(
Düşer herhalde de nexus 5 ne zaman gelecek ki, çok söylendi ama sonrası fos çıktı.

Ekim ayında piyasaya sürülcek yazıyodu.

- - - Eklendi - - -

Nexus 4 varken aptallık olmaz mı?

- - - Eklendi - - -

Düşündüm,düşünmedim değil fakat benim bütçemi bir hayli aşıyor.
iPhone 4 - 8 gb 1 milyar. yani yetmez onun için düşünmüyorum şuanlık.

- - - Eklendi - - -

Fiyatı tam olarak nedir ?

osmaann

osmaann

Üye
simdiye kadar htc kadar iyi telefon beyni ureten marka gormedim

Üst Alt