Dejavuex
Üye
Arkadaşlar ben burda bilgi ve öneri almak için geldim nokiayı karalamaya çalışan arkadaşın tantanalarını dinlemek için değil...
Lumia 920 dandik bir sistemse alanlar gerizekalı ozaman ? Lumia 920 nin tek eksiği uygulama ve buda gideriliyor.
arasındaki fark öneri bilgi almak için böyle bi konu açtım ki doğru seçeneğe geleyim diye sen tutturmuşsun nokia kötü ..
yılların telefonu nokia, kullanırken bişey yokta androide geçince mi bişey var ? Bende android manyağı birisiyim merak etme senden daha fazla bilgim var emin ol buna. herneyse kimse ile tartışmıcam ben burda bilgi & öneri almak için geldim..
Nexus 4 gerçekten kafama yattı gibi kamerası arasında çok büyük bir fark var mı sizce ?
Lumia 920 vs Nexus 4 ?
veya önerdiğiniz farklı bir model varsa ...
Tekrar yazıyorum fiyat sınırım 1,100 malesef daha fazlası olamaz.
Lumia 920 dandik bir sistemse alanlar gerizekalı ozaman ? Lumia 920 nin tek eksiği uygulama ve buda gideriliyor.
arasındaki fark öneri bilgi almak için böyle bi konu açtım ki doğru seçeneğe geleyim diye sen tutturmuşsun nokia kötü ..
yılların telefonu nokia, kullanırken bişey yokta androide geçince mi bişey var ? Bende android manyağı birisiyim merak etme senden daha fazla bilgim var emin ol buna. herneyse kimse ile tartışmıcam ben burda bilgi & öneri almak için geldim..
Nexus 4 gerçekten kafama yattı gibi kamerası arasında çok büyük bir fark var mı sizce ?
Lumia 920 vs Nexus 4 ?
veya önerdiğiniz farklı bir model varsa ...
Tekrar yazıyorum fiyat sınırım 1,100 malesef daha fazlası olamaz.
bana bisey demek dusmes bundan sonra yeni telefon alirkende size sormuyorum kendi kararimi kendim veririm
hd ekran telefonlar bayagi sikintida bu sene. donmalar, kasmalar, asiri isinmalar, kapanmalar, ram fazla kullanimi... yeni telefonlarda gorulen.durumlar. seneye cikacak yeni telefonlarda bu durum minimuma indirilecek emin olun. ama karar sizin