Extra Zoom + n8 + c7+ e7 30fps

Sponsorlu Bağlantılar

ufukkadis

Üye
sertifika hatası !! :off:

cihatyılmaz

Üye
tam istediğim türden bi program bakalım nasıymışş.teşekkürlerr

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
full force

full force

Üye
    Konu Sahibi
evet bilgisayara atıp öyle bakıyorsun herhangi bir oynatıcıdan bakabilirsin

sertacfilm

Üye
n8 e anna yükleyen arkadaşlar kesinlikle yüklemesin.video çekim yok oluyor..yükleyipte hata yapan arkadaşlarda camera uptade 9.23(6) güncelleştirmesini yüklesin.eski haline dönüyor.

cihatyılmaz

Üye
bende yükledim ama kamera açılmıyor şuan cam pro ile kamerayı açabiliyorum sadece arkadaşlar nası kaldırıcam bu programı telde ayarlardaki yüklü uygulamalarda görünmüyo :(:(

----------Eklendi @ 18:32:08 ---------- Yazıldı @ 18:30:49 ----------

n8 e anna yükleyen arkadaşlar kesinlikle yüklemesin.video çekim yok oluyor..yükleyipte hata yapan arkadaşlarda camera uptade 9.23(6) güncelleştirmesini yüklesin.eski haline dönüyor.

link varsa verirmisin kardeş

ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

bulgari

Üye
guzel bir paylasim kardesim. Calisiyor 30 fps oldugu belli fotolarin kalitesi artis oldugunu gordum

bulgari

Üye
arkadaslar kurarken dikkat edin telefonunizun hangi marka ise onu indirin ornek 3 scene Israeli cikiyor telefonunuz n8 ise c7 e7 kismindaki isareti kaldirin zoom istiyorsaniz isaretli kalsin n8 mutlaka isaretli olmali yoksa calismaz veye telefonunuz c7 e7se bu isaretli olmak zorunda

asdera

asdera

Üye
eline saglık kardessssss

u_cosar

u_cosar

Üye
C6-01 de denedim eskiye oranla zoom artışı gördüm teşekkürler

ayhan124

Üye
kullanan arkadaşlar sadece extra zoom u secıp yuklesek,sorun cıkarıyormu.anna ya yuklemeyin denildiği icin.tereddüt ettim..lutfen cevap beklıyorum...

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

chatlag18

Üye
kardeş saqol .c6-01 yeni sürüme yaptım bunu .kamera hata verdi, çalısmadı sonra kurduqumu kaldırdım . kamera çalıştı ama özellikler hala packlı kaldı extra zoom fln . çok saqoln

ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

sasasahamza

Üye
tamam extra zoom işe yaramadı ama sonunda kaliteyi artırdım.

u_cosar

u_cosar

Üye
Bu uygulama belle için geçerli değil

covar

covar

Üye
bende kamera acılmıyor programı yükleyince kaldırdım onu sorun ne olabilir

'Sefer

'Sefer

Üye
C6-01 Anna sadece extra zoom u seçtim ve sonuç olumlu çalışıyor :tşk: