extra buttons hakkinda (soru)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
extra buttons hakkinda (soru)
arkadaslar son versiyonunu kullaniyorum bu uygulamanin ama bazi yerlerde klavye actigimda yada 3cizgiye bastigimda arka planda sefaf olarak extra buttons ile ekledigim 2 tane kisa yol gozukuyor bu herkeste boylemi ? Yanilmiyorsam menude arama tusuna bastigimizda cikan klavyenin arkasindada beliriyordu ama fixlenmisti bu sorun ..

Birde iki farkli gelistiricinin extra buttons uygulamasi var bunun amaci nedir ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Hemen hemen aynı özellikleri.ben mr alshawy olanı kullanıyorum gayet güzel.amacı yoktur herhalde :)

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
Hemen hemen aynı özellikleri.ben mr alshawy olanı kullanıyorum gayet güzel.amacı yoktur herhalde :)

cevap icin tesekkurler aralarindaki fark sanirim birinde birden cok uygulama ekleyebiliyoruz dedigin gibi alshahawy oluyor buda bende bunu kullaniyorum peki bahsettigim sorun sendede oluyor mu hocam mesela menu ye girip alt kosedeki 3 cizgiye basinca cikan pencerenin altinda beliriyor 2 tane kisa yol tam sefaf olmuyor yani

yaren_dede

yaren_dede

Üye
birinde buton olarak ekran parlaklığını ayarlama var diğerinde yok

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben 4 buton olanı kullanıyorum bazen yanlışlıkla yeniden başlatıyorum onun dışında sorun yok basit gibi görünsede bence en iyi uygulamalardan biri

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
cevap icin tesekkurler aralarindaki fark sanirim birinde birden cok uygulama ekleyebiliyoruz dedigin gibi alshahawy oluyor buda bende bunu kullaniyorum peki bahsettigim sorun sendede oluyor mu hocam mesela menu ye girip alt kosedeki 3 cizgiye basinca cikan pencerenin altinda beliriyor 2 tane kisa yol tam sefaf olmuyor yani

bazen butonlar birbinie giriyor özellikle widget ekle bölümünde karışıyorlar zorluk oluyor.ileriki güncellemelerde sorun çözülebilir.veya butonlar kullanılmayacağı zaman yukarıdaki kareye basıp gizleyebiliriz.

luckysleven

luckysleven

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar icin tesekkurkler demekki genel bir sorun bu

mert41994

mert41994

Üye
Genel sorun maalesef. Bence 2 yazılım olması nasıl ki Windows Linux MacOs gibi sistemler var yada Symbian Android gibi sistemler var. bu yüzden 2 farklı yazılım vardır bence. Ama bu tatlı bir rekabet getirir ortama, uygulamalar birbiriyle yarışmak için geliştirir sürekli buda bize yarar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt