ExtendMenuGrid by CODeRUS [Yama]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi

Bu ikon yama yöntemi Fp2 yani 9.3 ve 9.4 telefonlarda çalışabildiği belirtilmiş fakat bazı Fp1 9.1 ve 9.2 telefonlarda çalışma ihtimali vardır.

İşlem için gerekenler:
Hack'li Telefon
Python S60 v1.4.5 & Python Script Shell - ExtraPowerModulePack v4.50
ROMPatcher Plus.

Adımlar:
1- )Z:\private\10207254 klasörünü C:\private\10207254 kopyalayın.
2-Kopyaladıktan sonra bizim için gerekli olan dosya "AppShell_Grid.o0014" her 2 klasörde de bu dosya dışında diğer dosyaları silin.
3- ExtendMenuGrid.rmp dosyasını E:Patches klasörüne atın.
4-Open4All ve ExtendMenuGrid yamalarını aktif edin.
5- Daha sonra GridPatcher--En.sisx uygulamasını kurun.
6-Programı kurduktan sonra açın ve yatay ve dikey satır ve sütun değerlerini girin.
Yani menüde ikonların nasıl gözükmesini istiyorsanız kendi zevkinize göre belirleyeceksiniz.
7-Menü ikonlarında değişiklik yapmak için JBakTaskMan ile Menüyü kapatmanız gerekir yoksa menü açıkken hata alır ve değiştirme yapamassınız.

Not:Tüm FP1 9.1 - 9.2 telefonlarda çalışmayabilir.
Test Edilen Model: N95-1 v31.0.017 Hacked [OS 9.2 FP1]
by Smallville [Kal-El]
2009 © Tüm Hakları Saklıdır.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: gezegen5271, Sersolast, qadir ve 1 kişi daha

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eline sağlık.

ereneren564

Üye
yav arkadaşım benim telefonum E50 versionu ise 2.36.0 hiç bir hack yöntemi işe yaramıyor. ne yapabilirim?

karakise

Üye
çok güzel bir çalışma fakat bir türlü yapamadım. tel n 79..hepsine har harfine yerine getirdim fakat meüyü bir türlü kapatamadım ne active file ile ne jbak ile.lütfen yardım

emesut

emesut

Üye
Benim telefonda çalışıyor acıklama için teşekkürler..
Acaba hangi değerleri kullanabiliriz belirtirmisin kardeşim.

Godfather

Godfather

Üye
teşekkürler :)

emesut

emesut

Üye
Ben nerdeyse tüm oranları denedim..
Benim en cok hoşuma giden ise 3x5-3x3 oranları oldu..
Menüde cıkan Edit both modes de verdiğiniz oranlar hem yatay hem dikey ekrana uygulanır..
Menüde cıkan diğer Edit modes apart seceneği ise yatay ve dikey konumları ayrı ayrı orantılıyor..
Örnek benim 3x5-3x3 oranlarında dikey ekranda 3 tane yatay simge 5 tane dikey simge var,
Yatay ekranda ise 3 tane yatay simge 3 tane dikey simge var..
Örnek..:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N85 ve 5320 De çalışmıyor

emesut

emesut

Üye
Python ile ilgili bir sorunun olabilir arkadaşım ben de cok uğraştım..
Son çare altta verdiğim python u kurdum ve şimdi çalışmayan çoğu python programı artık çalışıyor.
Bi dene sonucu yine yaz buraya..
Tabi yüklemeden önce telefonundan pythonun eski sürümünü ve eklentilerini kaldır..

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Aynı Tas Aynı Hamam Bu Yamayı Aylar Önce Yine Denemiştim Olmadı Yine Hepsini Eksiksiz Kurdum Sonuç Yok

rambo6868

Üye
ya ben anlayamadım. "AppShell_Grid.o0014" dosyası nerde? telefonum os 9.3 fp2. biraz daha detaylı anlatabilir misin?

--------------- Ekleme ---------------

yardım lütfen?

TopFury

TopFury

Üye
Kopyaladım...python tamam...patch tamam...programı açtım.değerleri girdim.fakat olmadı...olmuyor...Lütfen yardımınızı bekliyorum bir el atın.

Arkadaşlar lütfen yardım edin.Normalde oldurana kadar uğraşır kimseden beklemezdim...ancak bu sefer gerçekten tıkandım.Lütfen yardımcı olur musunuz? çok istiyorum bunu...

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Kopyaladım...python tamam...patch tamam...programı açtım.değerleri girdim.fakat olmadı...olmuyor...Lütfen yardımınızı bekliyorum bir el atın.

Arkadaşlar lütfen yardım edin.Normalde oldurana kadar uğraşır kimseden beklemezdim...ancak bu sefer gerçekten tıkandım.Lütfen yardımcı olur musunuz? çok istiyorum bunu...

Tüm adımları dikkatlice okuyup denediniz mi? Menü açık iken değişiklik yapılamaz mesala... Buna benzer ufak ayrıntıları atlamış olabilirsiniz.

TopFury

TopFury

Üye
Tüm adımları dikkatlice okuyup denediniz mi? Menü açık iken değişiklik yapılamaz mesala... Buna benzer ufak ayrıntıları atlamış olabilirsiniz.
Tamamını uyguladım.Herşey tastamam...ama hala sürekli ''close menu (options - exit) try again'' hatası alıyorum.Sürekli deniyorum hatta cihazı açıp kapıyorum fakat dalga geçer gibi hala aynı hatayı veriyor.üstelik menü de kapalı...sinirlerimi bozdu alet... :bilmm :ağlarım:

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Tamamını uyguladım.Herşey tastamam...ama hala sürekli ''close menu (options - exit) try again'' hatası alıyorum.Sürekli deniyorum hatta cihazı açıp kapıyorum fakat dalga geçer gibi hala aynı hatayı veriyor.üstelik menü de kapalı...sinirlerimi bozdu alet... :bilmm :ağlarım:

Bu hatayı almamak için menünün tam olarak kapandığından emin olun Jbaktaskman kullanarak menüyü kapatın ya da menüdeyken seçenekler çıkış diyin ve kapatın daha sonra programa tekrar dönüp deneyin sorunsuz bir şekilde olması lazım:oke:

TopFury

TopFury

Üye

Bu hatayı almamak için menünün tam olarak kapandığından emin olun Jbaktaskman kullanarak menüyü kapatın ya da menüdeyken seçenekler çıkış diyin ve kapatın daha sonra programa tekrar dönüp deneyin sorunsuz bir şekilde olması lazım:oke:
İlginiz için teşekkür ederim.Bu tavsiyeyi vereceğinizi biliyordum.dediğim gibi normalde kimseden yardım beklemeden kendim oldurana kadar uğraşırım.her yolu denedim.bu da dahil...olmuyor.sürekli aynı hata...

emesut

emesut

Üye
Yahu format attım bugun ama şimdi aynı işlemi yeniden gercekleştiremiyorum.
Tüm işlemleri yaptım programa giriyorum oranları yazıyorum ''Close menu (options-Exit) and try again uyarısı alıyorum.
Menüyü Jbak Taskman ile kapattığım halde alıyorum bu uyarıyı.
Kafayı yiyeceğim alışmışım bi ekranda 20 tane uygulama görmeye.

By Kavak

By Kavak

Üye
evet arkadaşlar bende de aynı hatayı veriyor tel n95 ne yapmam gerekiyor?

full force

full force

Üye
ben de hepsini yaptım fakat olmadı

isimsizkullan

Üye
close menu (options - exit) and try again hatası alanlar;

Google'dan bakın çözümü var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt