Explorer 9 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Explorer 9 geliyor
Microsoft, Profesyonel Geliştiriciler Konferansı'nda Internet Explorer 9'u duyurdu. Windows Ekibi Başkanı Steven Sinofsky Internet Explorer'ın bundan önceki tarayıcılardan daha hızlı olacağı iddia ediyor.

Windows Ekibi Başkanı Steven Sinofsky konferansta sadece demo gösterimini yaptı. 2010 yılında teknik incelemesinin yapılabileceğini açıkladı.

Windows Ekibi Başkanı Steven Sinofsky çok iddialı bir konuşmadan bulundu. Sinofsky, Internet Explorer 9 ile interneti daha hızlı hale getireceklerini ve Windows işletim sistemi kullanan herkesin IE9'u kullanmak isteyeceğini söyledi.

• Beğen
Tepkiler: BktsBcr, mekanik ve " Tehlike "

franklinda

franklinda

Üye
demoda pek bir fark elde edilmiş değil. Uyumlu site az ve flash gibi bazı koulard tam adapte diğildir herhalde seneye mart gibi çıksa en geç deneme sürümü bakarız bir ama iyi paylaşım.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın:)

futbol123

futbol123

Üye
gelsede kullansak hemen

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ne güzel olurdu dimi:)

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Ya adamların tarayıcısına bi eklenti ekleyemiyosun napıyım o tarayıcıyı ama mozilla da youtube dan dosya çekme gibi bissürü eklenti var ayrıca güvenli güvenli diyolar ama 10 sn de google a giriyor öbür türlü opera da salise de giriyor.Adam gibi bookmarks dizini bile yok temeası da yok çok iğrenç nefret ediyorum ie den

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen favorim opera mükemmel kişiselleştirebiliyorum ve çok hızlı opera iyiki varsın

franklinda

franklinda

Üye
turbo modu seviyorum operada yavaşken net giriyor hemen

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aynen turbo çok iyi ama görüntü bozuyor bide hızlı erişim harika

mekanik

Üye
forever firefox...:firefox:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
herzaman opera çok güzel o olmasa internete bile girmek istemiyorum:)

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
firefox forever çok güzel temaları ve eklentileri var hız konusunda da bir numara

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
opera hata vermeye başladı mozilla return :ehe arada safaride kullanıyorum ama şuan operadayım hepsinin avantajları var :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt