Uygulama exe uzantılı video nasıl çalışır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73balikesir

Üye
    Konu Sahibi
exe uzantılı video nasıl çalışır?
note var.exe ve rar uzantılı videolarım var.nasıl çalıştırabilirim?

PriZm

PriZm

Üye
.exe uzantılı video dosyası olmaz.
Ve .exe uzantılı bir uygulamayı android telefonda açamazsınız.
.exe uzantısı windows işletim sistemindeki program dosyası uzantısıdır.

PriZm

PriZm

Üye
Rar dosyası ise winrar arşividir.sıkıştırılmış dosyadır.winrar ile açabilirsiniz.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Exe Ve Videdan Bahsetmiş Olduğuna Göre Bu Arkadaş Ekran Kaydından Bahsediyor, Birkaç Program Exe Olarak Kaydediliyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
exe ve rar uzantılı hiç video ile karşılaşmadım daha. Eğer bu tarz videoları açtığınız bir program var ise onun hakkında bilgi verirseniz belki benzer bir android uygulamasına yönlendirebiliriz. Eğer ki kasıtlı olarak o videoları exe uzantılı kullanmıyorsanız ve pc de de açamıyorsanız virüstür. sisteminizi ve cihazınızı güzelce taratınız.

flyx

flyx

Üye
evet bazı sitelerde video olarak indirdiğiniz dosyayı .exe olarak indiriyor. yani aslında öyle bir video yok sakın indirmeyin açmayada çalışmayın.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
evet bazı sitelerde video olarak indirdiğiniz dosyayı .exe olarak indiriyor. yani aslında öyle bir video yok sakın indirmeyin açmayada çalışmayın.

İndirilen dosya bir video değil video downlad programı görünümlü reklam yazılımı :(

flyx

flyx

Üye

İndirilen dosya bir video değil video downlad programı görünümlü reklam yazılımı :(

evet işte onu demek istiyorum. hiç ahlak kalmadı bu insanlarda.. bir dosya indirme sitesinden dosya indireceksin elli tane sayfa açılıyor elli tane download yazısı geliyor. ben hiç basmadan durum çubuğunda bir dosya isminin olup olmadığına bakıyorum. ad, adv, gibi reklam anlamı taşıyan butonlara tıklamıyorum...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
evet işte onu demek istiyorum. hiç ahlak kalmadı bu insanlarda.. bir dosya indirme sitesinden dosya indireceksin elli tane sayfa açılıyor elli tane download yazısı geliyor. ben hiç basmadan durum çubuğunda bir dosya isminin olup olmadığına bakıyorum. ad, adv, gibi reklam anlamı taşıyan butonlara tıklamıyorum...

Bunlardan korunmak için "Firefox"+"Noscript"+"AdBlock+" üçlüsü güzel iş çıkartıyor.

• Beğen
Tepkiler: flyx
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt