EXE uzantılı dosyaları açabilecek emülatör varmı?? Yoktur belki ama sora sora bağdat bulunur :D
memocasy Üye Konu Sahibi EXE uzantılı dosyaları açabilecek emülatör varmı?? EXE uzantılı dosyaları açabilecek emülatör varmı?? Yoktur belki ama sora sora bağdat bulunur
memocasy Üye Konu Sahibi keşke açılsa ama tel kafayı yerdi heralde windows s60v3 e 198 mb sa mahvolur tel ya emülatör gerek
mangdaşire Üye sonedayın yaptıgı dos emulatoru var.o olmazsa win 95 veya win 98 in canlı canlı kuruluşu var.ben win.95 kurdum,kartın 100 mbını mı ne görüyodu
sonedayın yaptıgı dos emulatoru var.o olmazsa win 95 veya win 98 in canlı canlı kuruluşu var.ben win.95 kurdum,kartın 100 mbını mı ne görüyodu
memocasy Üye Konu Sahibi birşeyi hayal edebiliyorsak mutlaka olur ama bu imkansız kendi emülatörümü kendim yaparım yada mangdaşire kardeşimin dediği dos emülatörünü kullanırım
birşeyi hayal edebiliyorsak mutlaka olur ama bu imkansız kendi emülatörümü kendim yaparım yada mangdaşire kardeşimin dediği dos emülatörünü kullanırım
uribaju Üye memocasy' Alıntı: link verirsen daha iyi olurdu uribaju Genişletmek için tıkla ... buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
memocasy' Alıntı: link verirsen daha iyi olurdu uribaju Genişletmek için tıkla ... buyrun Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Metin137 Üye memocasy' Alıntı: EXE uzantılı dosyaları açabilecek emülatör varmı?? Yoktur belki ama sora sora bağdat bulunur Genişletmek için tıkla ... çıkmış forum da ara ben indirdim fakat telefonum hackli olmadığı için deneyemedim
memocasy' Alıntı: EXE uzantılı dosyaları açabilecek emülatör varmı?? Yoktur belki ama sora sora bağdat bulunur Genişletmek için tıkla ... çıkmış forum da ara ben indirdim fakat telefonum hackli olmadığı için deneyemedim