Exchange Mail Yardım !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onur83

Üye
    Konu Sahibi
Exchange Mail Yardım !!!
Arkadaşlar Merhaba. Ben iphone 4 kullanıcısıyım ve şirket maillerimi görebilmek için exchangeden kurulum yapmak istiyorum fakat sürekli eşleştirilemedi diye bir hata veriyor.Bu maili kurabilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Bir de blackberryler gibi mail geldiginde anında ileten bir sistem var mı yoksa min 15 dk. seceneği ile mi kısıtlı şimdiden çok teşekkür ederim.

_Faruk

Üye
Ayarlara gir orda mail,kişiler,takvimler var ordan hesap ekle diyerek e mail hesabını kur daha sonra yeni verileri al seçeneğinden anında ilet seçeneğini açarsan anında gelir maillerin alt tarafatik her 15 dk de bir seçeneği anında ilet seçeneğinin kapalı olması durumunda aktif...

onur83

Üye
    Konu Sahibi
Mail ayarlarini eksiksiz yapiyorum hata veriyor etkinlestiremedi diye nedeni ne olabilir ?

Denizdeca

Denizdeca

Üye
bende de aynı hatayı veriyor, eksik girdiğim hiçbir bilgi yok ama hata veriyo sürekli ..

onur83

Üye
    Konu Sahibi
sorun cözülmüştür:) aynı sorundan muzdarip arkadaşlar için çözüm şeklini yazıyorum sirket mailinizi önce bilgisayarınızdaki outlooka kuruyorsunuz ve çalıştıgından emin oluyorsunuz. Daha sonra itunes açıp sync yaptığımız bölüme gelip info sekmesini tıklıyoruz. Outlook kutucuklarının hepsini işaretleyip sync diyoruz ve bütün ayarlarınız ve mailiniz kurulu olarak iphoneununuzda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt