Ewet beyler nokıa (5300) ve (6300) için orjinal kulaklık mega bas ayarıı!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

krş40

krş40

Üye
teşekkürler

yavuz26tr

Üye
çokkkkkkkkkkkkkkk saoll kardeşş:)

erdalgs

erdalgs

Üye
eywallah cok saol

mrt555

Üye
nasıl iniyor bunlar

HUSKY10

HUSKY10

Üye
bence
1. çubuk en üstte
2. çubuk en üstte
3. çubuk en üstte
4. çubuk en üstte
5. çubuk en üstte

--------------- Ekleme ---------------

Buda hoparlör ayarı

bilo271178

Üye
tsk ederim kardes emege saygi

tsk

allentois

Üye
kardeş nokia 3500 denedim süper ses veriyo çok saol

HUSKY10

HUSKY10

Üye
önemli değil.

burcu31

Üye
gerçekten çok güzel saol ya çok işime yardı cızırtı felanda yoq

dogandoganay

dogandoganay

Üye
1. en yukarının bir altı2.en yukarının bir altı3. ücüncüye4 ücüncüye5.2.ye

matkap64

Üye
link nerde arkadaşalar ben indiremedim

sonyadorf

Üye
harbiden işe yaradı saol kardes

celibar

celibar

Üye
link yok :nono:

holocaust95

holocaust95

Üye
saol.işime yaradı.

veyselacv4040

Üye
tsk arkadasım

idrismuhammed

idrismuhammed

Üye
2. güzel oldu 1. igrenç ses çıkıyo benim telde XD

allahım ya biriside link yok diyo yha muhahahayt :oke:

tuafed

Üye
Verdiğiniz tüm ayarları inceledikten sonra şunu söyleyebilirim ki mega bass diye bir şey yok. Duyduğunuz ise boğulmuş sesten başka birşey değil. Bas sesler düşük frekanslı seslerdir ve bunların şiddeti dolaylı olarak yüksek frekanslı seslerin azaltılmasıyla da sağlanabilir. Ancak hemen hemen hepinizin ayarların da da neredeyse tüm frekanslar üst seviyede ki bu da boğulma yaratır (kulağınıza ne kadar iyi gelirse gelsin!)

İnsan kulağının algı sınırları 16 ile 20000 Hz ( insandan insana, yaş ile alakalı olarak farklılıklar gösterse de genel kabuldür) arasıdır. Arada kalan frekansları özellikle 10000 Hz civarı en rahatlıkla algılayabildiğimiz seslerdir. Ekolayzırlar insan kulağının sınırları çerçevesinde iyileştirme yapabilmek için tasarlanmıştır. Bu sebeple özel zevkleriniz bir yana en geniş spekturumlu algıyı alabilmek için düşük frekanstan yüksek frekansa doğru ( soldan sağa ) ayarlarınız 4 - 2,5 - 1 - 2,5 - 4 olmalıdır (En alt çizgiyi sıfır sayarsak).
Tepeleri birleştirdiğimiz zaman çıkacak eğri (Soldan sağa doğru artan frekans değerleri olacak şekilde) bizim kulağımızın algı eğrisinin tam tersidir. Böylece rahat duyduğumuz 10000 Hz civarı frekansları azaltıp duymakta zorlandığımız 16Hz ve 20000 Hz civarı frekansları arttırmış oluyoruz. Bahsettiğiniz gibi yükseltilmiş bass değerleri için ise 20000 Hz civarının (en sağ kolon) da kısılması gerekmektedir.

Kullandığınız kulaklığın verebileceği frakanslar da çok önemli rol oynamaktadır.Ben bir Heavy Metal dinleyicisi olarak........ 3,5 - 2,5 - 1 - 1,5 - 2,5 şeklinde kullanıyorum ve boğulmadan bas ağırlıklı dinlemek isteyenlere tavsiye ederim. Ama dediğim gibi tarzdan tarza, kulaklıktan kulaklığa ve mp3 kalitesine göre farklılık gösterir. En iyi bas böyle alınır diyemem.

EmrExTRa

Üye
ben winamp ın bas ayarına göre yapıyorum ama orda tiz sesler ihmal ediliyo en iyisi bence
soldaki en yüksek diğerleri de 1 er 1 er azalacak şekilde yapın gerçi ben bi ara kablo ile 3.5mm kulaklıktan dinliyorum müziklerimi ama işinize yarayabilir

rebel_time

rebel_time

Üye
teşekürler.

ttnnttnnttnn

Üye
yaw bilader koymusun bunu burayada en az 10 sormus link nerde diye bende soruytorum cvp versene link gorunmuyo nerde

linki bi daha yazarmısın

Üst Alt