Uygulama Ewerpad sc-710 format atma . resatlama

Sponsorlu Bağlantılar

sanal101

Üye
    Konu Sahibi
Ewerpad sc-710 format atma . resatlama
Ewerpad sc-710 Tablet Format atma, resetleme, recovery tuşu, çok fazla sayıda desen denemesi çözümü, Şifremi unuttum, yeniden kurulum


Merhaba arkadaşlar Ewerpad sc-710 marka tabletiniz açılmıyor, şifrenizi unuttunuz, yavaşladı veya virüs bulaştı ve siz bu tabletinizi yeniden kuracaksınız. İşte yapacaklarınız:



Lütfen dikkat! Bu adımlar öncesinde verilerinizi yedeklemenizi öneririz. Kurulum ve sıfırlama sırasında güç kesintisi gibi aksaklıklar cihazınızın chipinin kalıcı olarak zarar görmesine neden olabilir. Bu yüzden cihazınız en az %50 şarj olmadan kurulum yapmayınız.





- ilk olarak tabletiniz kapalı konumda iken elinize alın tabletinizin Ses Açma ve Güç açma tuşlarına aynı anda basın. Android logosu gelince iki tuşuda bırakın Sonra Güç tuşuna basılı tutarken ses açma tuşuna bir kere basın karşınıza iki alttaki Format seçeneklerinin bulunduğu ekran gelecek.

- bu ekranda Wipe Data factory reset yazan yeri tıklıyoruz. (bu seçeneğin üzerine ses kısma ve arttırma tuşları ile gelip güç yani açma kapama ile tıklama yapacaksınız.) bu seçeneği tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran gelir.
- ardından gelen bu ekranda yine ses açma kısma ve güç düğmesi yardımıyla delete all user data yazısının üzeinde gelip seçin. yaklaık bir dakikalık formatlamadan sonra karşınıza bi üstteki ana ekran gelir.




- son olarak tekrar gelen ana ekranda reboot system now seçeneğini tıklayıp tabletimizin yeniden açılmasını sağlarız. ardından tabletimiz ilk aldığımız gün gibi karşımıza gelir
 


Üst Alt