evrim varmı yokmu soru cevap

Sponsorlu Bağlantılar

KırcalıHolding

Üye
şimdi sorun şu bende sizi cahil olarak görüyorum ..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ben namaz kılan ve insanların hz.adem den geldığine inanırım...sizse tam tersi..birimizden biri kör ama hangimiz..toprağın altına girince anlarız anca bunu.

Aslına bakarsan toprağın altına girdiğinde anlayamama ihtimalin mevcut.Ölüm öncesi ve anından sonra bir süreliğine zihnimizin normalde olmadığından daha hızlı çalıştığını iddia eden çalışmalar (hayatın film şeridi gibi çabucak geçmesinden, beyaz ışığa kadar) var fakat kesin değil.Eğer biz haklıysak yanıldığını görememen muhtemel...

- - - Eklendi - - -

şimdi sorun şu bende sizi cahil olarak görüyorum ..

Olabilir.Ben cahil olmadığımı iddia etmiyorum, cahil olmayan insan olduğunu da zannetmiyorum fakat en azından konu ile alakalı tartışmaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Invoke

Invoke

Üye
Kim mürted ilan etti seni?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kim mürted ilan etti seni?

Kimse fakat eskiden müslümandım.Şuan değilim yani mürtedim.Birinin ilan etmesi gerekmiyor.Mürted kabul edilmesi için gerekli olan bütün şartları karşılıyorum ^.^

codblackops2

codblackops2

Üye
Edit: neyse değmez

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu daha fazla kişiselliğe gitmesin aksi halde kilitlenir ve gerekli cezalar verilir son uyarım ! ! ! !

codblackops2

codblackops2

Üye
Bu konu ne zaman hortlasa birileri ceza aliyor .bu konu tartışma konulugundan çıktı bence kilitlenmeli

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Bu konu ne zaman hortlasa birileri ceza aliyor .bu konu tartışma konulugundan çıktı bence kilitlenmeli

Konudan ziyade konuyu çarpıtanlara gerekli işlemler yapılsa nasıl olur ? Konunun başından beri evrim hakkında tartışmaya çalışan kişilerin sayısı 2 elin parmaklarını geçmez...Konu çarpıtılıyorsa sebebi evrimi tartışanlar değil, evrimi tartışmadan kesin kanıya varan ve bunu uzatanlardır.Evrim vardır diyen ve durmadan sadece bunu demekle yetinen arkadaşlar olduğu gibi tam tersini yapanlarda var.Asıl problem konu değil, bu arkadaşlar bana kalırsa.

KırcalıHolding

Üye
dediğim gibi herşey orda belli olucak..bakalım kaybeden kim olacak.

codblackops2

codblackops2

Üye

Konudan ziyade konuyu çarpıtanlara gerekli işlemler yapılsa nasıl olur ? Konunun başından beri evrim hakkında tartışmaya çalışan kişilerin sayısı 2 elin parmaklarını geçmez...Konu çarpıtılıyorsa sebebi evrimi tartışanlar değil, evrimi tartışmadan kesin kanıya varan ve bunu uzatanlardır.Evrim vardır diyen ve durmadan sadece bunu demekle yetinen arkadaşlar olduğu gibi tam tersini yapanlarda var.Asıl problem konu değil, bu arkadaşlar bana kalırsa.

Bu konuda sen ve karşıt görüşlü arkadaşlar tartisamiyorsunuz veya karsi taraf tartisamiyor :hmmm

Buyuk bir kesimi karşına almişsin tepki cekmen gayet normal o yuzden bu konu her seferinde cezayla kapaniyor 20 gun sonra hop gene hortluyor..

KırcalıHolding

Üye
konunun başlığı evrim var mı yok mu..var diyenler ve yok diyenler fikirlerini beyan ediyor...

- - - Eklendi - - -

ben diyorumki evrim yok çünkü hiç bir kanıt yok bu kadar basit.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
dediğim gibi herşey orda belli olucak..bakalım kaybeden kim olacak.

Dediğim gibi belli olmayabilir :ehe Bakalım belkide göreceğiz kimin haklı olduğunu... Konuşma iyice şuna benzedi aman sonu benzemesin ^.^

- - - Eklendi - - -

Hala kanıt olmadığı konusunda ısrar ediyorsun yani :ehe

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve Oğuzhan
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

• Beğen
Tepkiler: Sarangni, Dede, Silinen Üye 988579 ve 2 diğerleri

Üst Alt