Esendağlı
Üye
Olmasının kime ne zararı olur ki, bence olsun .Şu evrensel uygulama fikri bana saçma geliyor. Neden derseniz kim gidip masaüstünde Facebook uygulamasını kullanıyor? Evrensel whatsapp desen zaten web surumu var. Tek iyi yanı instagramın evrensel olması
Eski cihazlarada aynı deniyorduyeni lumia cihazları alacaklar için güzel haber şahsen ben artık bu platform için çok temkinli davranacağım ve yeni cihaz almamaya karar verdim
Hiçbir şeye benzemediği halde üstüne biri 1.60Gb diğeri 130Mb boyutları olan ve ne olduğu belirtisiz bir uygulamaDisney Pixar'ın iki yeni oyunu Windows Store uygulama mağazasında ortaya çıktı. Fakat henüz kapalı beta
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
wifi olmadan indiremiyoruz maalesef. Şu ms bu ders konularda inisiyatifi niye bize bırakmıyor hiç anlamış değilimEvrensel olarak gelen yeni bir oyun;
Battle of Helicopters
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ciddi bir performans sorunu var yalnız.Mağazada 1.8.4 versiyonu ile bulunan VLC'nin evrensel uygulaması versiyon 2 ye ait appx dosyası paylaşıldı. Ekten indirip yüklemeniz mümkün.
İster telefon üzerinden isterseniz de bilgisayarda tarayıcınız üzerinden yükleyebilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İndirdim, geliştirici kısmından yüklemeyi de aktif ettim, dosyaya basıyorum, yükle diyorum. Ama uygulama listesine gelen giden yok.Mağazada 1.8.4 versiyonu ile bulunan VLC'nin evrensel uygulaması versiyon 2 ye ait appx dosyası paylaşıldı. Ekten indirip yüklemeniz mümkün.
İster telefon üzerinden isterseniz de bilgisayarda tarayıcınız üzerinden yükleyebilirsiniz.
Şöyle bir şey var eğer uygulamayı satın alıp yükledikten sonra Spotify premium hesabınız omadığı halde o muamele yapılıyorsa size spotfy bu uygulamaya engel koydurur. Dikkat edilmesi gereken bir durum sonradan paranız boşa gitmesin.Evrensel uygulama olarak 3. parti bir Spotify istemcisi. Uygulama 14.5₺ den satılmakta ve bir günlük ücretsiz deneme sürümü de mevcut.
Uygulama için Premium Spotify hesabına ihtiyaç duyulmadığı belirtilmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
11.6.36.0 ve 46.0 sürümlerinin geldiği belirtiliyor.Redstone yapılarında olan cihazlar için Evrensel Skype uygulamasına ait appx paylaşılmış, aşağıdan erişebilirsiniz.
İndirdiğiniz appx dosyasını telefonunuza atın.
Telefon ayarlarınızdan geliştirici seçeneklerini aktif edin.
Dosya gezgini içerisinden telefona atmış olduğunuz appx dosyasını yükleyin.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?