Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

DJ SNN

DJ SNN

Üye
beyler sağolun usb yi usb3 yerine usb2 ye takıp pc yi yeniden başlattım sorun kalktı galiba nokianın usblerin çoğu 2 yi destekliyo tekrardan sağolun bu arada evolsu yükldim alışamadım :D orjinale geri döndüm varmı böyle başka güzel cwf ?Nokia 500<<

ysncrk

Üye
bugün iftardan önce müsait misin ?
bir saat söyle bana o ara yapalım
bugün iftar öncesi nasıl ?Kardeşim benim bunu yüklemekteki amacım birazda şu telefon kendi kendine kemerayı açıyor kapatıyor fotograf çekiyor tuş kilitlenip açılıyor . hard format yaptım olmadı belki böyle düzelir diye düşündüm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bugün iftardan önce müsait misin ?
bugün iftar öncesi nasıl ?Kardeşim benim bunu yüklemekteki amacım birazda şu telefon kendi kendine kemerayı açıyor kapatıyor fotograf çekiyor tuş kilitlenip açılıyor . hard format yaptım olmadı belki böyle düzelir diye düşündüm
halledelim şimdi müsaitsen

MaxipmaN

Üye
sensör bazen gereksiz dönüyor annem sensörü kapatmış orjinal yazılıma döndürücem sanırım

ysncrk

Üye
sensör bazen gereksiz dönüyor annem sensörü kapatmış orjinal yazılıma döndürücem sanırım
o sensör olayı bütün hepsinde oluyor mu sensörü kullanmıyorum sıkıntı olur mu

MaxipmaN

Üye
c6-01de var diğerlerini bilmem

MaxipmaN

Üye
:ehe

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Buradayım kardeşim

gokselatar35

Üye
c7 1514 oldu ve ingilizce oldu önceki versiyonları yüklerkende rety falan diyip hata veriyor bir çok konu okudum ama hep aynı hata nasıl düzeltebilirim yardımcı olacak arkadaş varmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
c7 1514 oldu ve ingilizce oldu önceki versiyonları yüklerkende rety falan diyip hata veriyor bir çok konu okudum ama hep aynı hata nasıl düzeltebilirim yardımcı olacak arkadaş varmı ?
İlk önce versiyon düşürme yapacaksın. ondan sonra evolsu yükleyebilirsin...

ysncrk

Üye

Feoragdan

Üye
arkadaşlar evols ün tuş kilidi kodu nedir acaba ?

Üst Alt